Cadouri originale la Târgul de Crăciun de la Galeria Dalles

BUCURESTI - 14 decembrie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Oraşul s-a îmbrăcat deja în culori de sărbătoare, bulevardele strălucesc sub lumina beculeţelor colorate şi cu toţii începem să simţim mireasma îmbietoare a Crăciunului. Şi, aşa cum este firesc, ne gândim deja ce cadouri să cumpărăm pentru cei dragi. Şi unde altundeva să găsim cele mai potrivite daruri dacă nu la Târgul Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles.

Cadouri originale la Târgul de Crăciun de la Galeria Dalles

Anul acesta, organizatorii ne-au surprins cu cele mai originale produse. V-aţi gândit vreodată să faceţi cadou cuiva o bezea, de exemplu? Dar nu orice fel de bezea, ci una care vă hidratează pielea. O puneţi în apa caldă din cadă unde se va topi şi va elibera aroma untului de Shea sau de Cacao. Bath Blasterele sunt făcute în întregime manual şi nu conţin parabeni. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi şi să te laşi învăluită de parfumul uleiurilor esenţiale. Este un cadou perfect pentru o stare de spirit în ton cu sărbătorile de Crăciun.

V-aţi gândit cum să ornaţi bradul de Crăciun? Dacă nu, vă dăm noi câteva idei. La Târgul Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles puteţi găsi globuri de sticlă metalizate. Fiecare glob este unicat în felul lui şi este realizat manual. De asemenea, mai puteţi găsi game exclusive şi variate din figurine de sticlă, suflate şi decorate manual, decoraţiuni şi ornamente de Crăciun dar şi idei variate de cadouri tradiţionale pentru cei dragi.

Dacă vă plac bijuteriile şi doriţi să faceţi un astfel de cadou, veţi fi cu siguranţă surprinşi de bijuteriile multifuncţionale. Cercei, pandantive, brăţări, inele sau broşe sunt bijuterii perfecte pe care le puteţi purta în seara de Crăciun dar pot fi cu siguranţă şi un cadou special.

Împătimiţii ceaiului vor avea plăcerea să deguste cele mai inspirate combinaţii de plante din toate colţurile lumii. La Târgul de Crăciun vă aşteaptă zeci de sortimente de ceai şi accesorii pentru servirea ceaiului din ţări cu tradiţie precum: China, Japonia sau Anglia.  Pentru că suntem în preajma Crăciunului, armonia interioară este foate importantă, ceaiurile Feng Shui sau Reiki sunt un cadou perfect pentru a atinge această stare. Amestecul echilibrat de plante, fructe şi flori crează o experienţă personală a armoniei.

Şi iubitorii de cafea vor fi plăcut surprinşi.  Aroma şi gustul inconfundabil şi original al cafelei naturale din Columbia, Jamaica sau Etiopia va rămâne definitiv în memoria gustativă a celor care vor dori să-şi îmbete simţurile cu cea mai rafinată aromă.

Pentru cei mici, Moş Crăciun a venit cu sacul plin de dulciuri, turtă dulce, cozonaci aburind şi prăjituri de sezon. Aroma, gustul şi dragostea cu care au fost pregătite, vor împlini atmosfera sărbătorilor.

Aşadar, vă aşteptăm zilnic la Galeria Dalles pana pe 24 decembrie, între orele 10.00 şi 20.00.

Intrarea este gratuită!