Surprize şi varietate la Târgul Cadourilor de Paşte de la Galeria Dalles

BUCURESTI - 10 aprilie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Retail

Într-un Bucureşti plin de târguri, unde tot mai mulţi comercianţi vin să-şi prezinte ofertele, Târgul Cadourilor de Paşte de la Galeria Dalles se distinge ca fiind unul dintre cele mai vechi şi mai cunoscute târguri din Bucureşti. Şi pentru că nu întrerupem tradiţia, vă invităm şi anul acesta la a IX-a ediţie, pregătiţi cu multe surprize.

Începând cu 11 până pe 19 aprilie, vă invităm în lumea meşterilor populari, a artei tradiţionale de încondeiere a ouălor, în universul spiritual al icoanelor pictate pe sticlă sau lemn, a vaselor din ceramică sau sculpturilor în lemn.

 

Floriile, primul praznic împărătesc sau Duminica Stâlpărilor, deschid săptămâna cea mai importantă pentru pregătirile de Paşte cu cadouri fel de fel:  broşe din lână filţuită, miere şi produse apiterapeutice, obiecte unicat din metal, sticlă lemn sau ceramică pictate manual, produse cosmetice bio, produse terapeutice şi suplimente alimentare, bijuterii din argint cu pietre semipreţioase aduse din toate colţurile lumii sau articole vestimentare, tricouri cu mesaje vesele şi accesorii în culorile primăverii.

Spiritul sărbătoriilor pascale va fi redat şi de obiectele din ceramică sau de cele cioplite în lemn, de decoraţiuni specifice, delicatese din ciocolată creată special pentru Paşte. Cei mici se vor bucura de iepuraşii din turtă dulce sau de căsuţele şi ouăle din ciocolată.

Pe lângă toate acestea, la etaj, Cafeneaua Dalles vă aşteaptă, pe tot parcursul evenimentului, cu ceaiuri şi cafea delicioase.

Te aşteptăm la Târgul Cadourilor de Paşti de la Galeria Dalles, între 11 şi 19 aprilie să te pregăti pentru cea mai importantă sărbătoare din an.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook Galeria Dalles:

https://www.facebook.com/sala.dalles

Despre Galeria Dalles

xpo noi, organizator evenimente sala dalles

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/galeria-dalles/surprize-si-varietate-la-targul-cadourilor-de-paste-de-la-galeria-dalles