Longines - cronometrorul oficial si partenerul prestigiosului Open francez de la Roland Garros

BUCURESTI - 21 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

In 2008 Longines va fi din nou pe teren in lumea eleganta a tenisului la Roland Garros.
Firma orologera elvetiana Longines este incantata sa fie din nou cronometrorul oficial si partenerul prestigiosului Open francez de la Roland Garros. Brandul, care anul acesta aniverseaza 130 de ani de cand este prezent in lumea sportului, este pregatit si de acum inainte sa joace un rol important in aceasta lume. Este o ilustrare perfecta atat a devizei: “Eleganta este o atitudine” cat si a bogatei sale mosteniri sportive.

St. Imier (Elvetia) / Paris (France), 25 mai 2008 - Mostenirea Longines, uniunea dintre sport si eleganta se va intalni cu starurile de la Roland Garros: anul acesta faimosul brand elvetian de ceasuri este inca o data partener oficial si cronometror al marelui turneu de grand slam.
In anii ‘90 Longines a sponsorizat doi talentati jucatori de tenis, pe Gabriela Sabatini si Michael Chang.
Anul trecut in septembrie, firma a anuntat parteneriatul cu Andre Agassi. Agassi este unul dintre cei mai admirati jucatori din lume, nu doar pentru cariera exceptionala in tenis, dar si pentru generozitatea sa atat pe teren cat si in afara acestuia si temperamentul sau in timpul meciurilor si fata de fani, alaturi de munca sa neobosita pentru categoriile defavorizate ale societatii.
Agassi intruchipeaza valorile de baza ale companiei orologere elvetiene, ce sarbatoreste anul acesta cea de-a 130 aniversare de cand se implica in lumea sportiva, precum si un exemplu perfect a devizei Longines: “Eleganta este o atitudine”.

Domnul Christian Bimes, Presedintele Federatiei Franceze de Tenis a spus: “Suntem incantati de acesta decizie. Longines are un trecut lung si prestigios cu o reputatie pentru calitate si eleganta care este in armonie perfecta cu imaginea Roland Garros.”
Ceasul oficial dedicat de Longines acestui turneu este Longines Conquest Ceramic, chintesenta elegantei sportive. Sobru si sofisticat, acest model cu siguranta va fi observat in cadrul celor mai exclusiviste petreceri organizate cu ocazia turneului de tenis, precum si in tribunele de la Roland Garros. Linia Conquest perpetueaza spiritul de aventura al tuturor acelora care descopera noi orizonturi si au indrazneala sa merga mai departe decat altii.
Cu o subtila combinatie intre otel si ceramica, performanta si eleganta, modelul Conquest include caracteristici tehnice ce satisfac orice exigenta.
Longines Conquest are bezel fix si coroana cabochon realizate din ceramica neagra, gri sau alba. O atentie speciala a fost acordata esteticii bezelului, cabochonului si coroanei, toate realizate din ceramica, foarte rezistenta la zgarieturi, frecari si temperaturi ridicate si non alergica. Stralucirea ei este in contrast cu otelul satinat folosit pentru carcasa si bratara. Carcasa din otel cu diametrul de 41mm gazduieste un mecanism automatic cronograf, are coroana si capac pe filet, protectie laterala pentru coroana, geam cristal safir tratat antireflex, etanseitate 300m. Modelul este disponibil cu bratara din otel sau curea din piele sau cauciuc, cu inchizatoare tripla cu deployant. Unele dintre modele au si zale din ceramica negra sau gri, care se armonizeaza perfect cu restul bratarii.

Ceasul este disponibil in Magazinele GALT orologerie elvetiana

Despre Galt orologerie elvetiana

Impulse Romania este in topul companiilor care comercializeaza ceasuri elvetiene in Romania. Prin magazinele “Galt orologerie elvetiana”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase companii orologere elvetiene: Girard Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana si a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg si curele Morellato.
Magazinele GALT orologerie elvetiana
Calea Dorobantilor 153 ● Tel. 021.213.45.66
J.W. Marriott Grand Hotel● Tel. 021.403.35.29
info@ceasuri.ro ● www.ceasuri.ro