Longines PrimaLuna: un nou star in galaxia Longines

BUCURESTI - 28 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

In aceasta toamna, Longines lanseaza o noua colectie de ceasuri destinate doamnelor: Longines PrimaLuna!
De-a lungul timpului, mai toate civilizatiile lumii au utilizat luna ca element de masurare a timpului, acest star nocturn extrem de feminin si etern. Un astru creator de vise. In cele mai multe culturi, fenomenul de Luna Noua este privit ca un simbol al renasterii atunci cand marcheaza inceputul unui nou an sau sosirea primaverii. Dorind sa omagieze acest corp ceresc mistic, manufactura din Saint-Imier lanseaza anul acesta cea mai exclusivista interpretare a magiei Lunii: Longines PrimaLuna.

Discul lunii argintii intr-o noapte de primavara; o stea stralucitoare ce atinge absolutul si apoi dispare. Un simbol al trecerii timpului, al prezentului si viitorului, care ne vrajeste cu liniile sale rotunde, delicate. Noile modele Longines PrimaLuna sunt un omagiu adus lunii de culoarea argintului. Siluete usoare sunt subliniate prin puritatea desavarsita a cadranului si intregul este iluminat de ploaia de diamante stralucitoare. Gratios si magic, acesta este un ceas care o va seduce pe femeia ce apreciaza contemporanitatea, eleganta si rafinamentul.
Misterul subtil al primaverii, Longines PrimaLuna se naste dintr-o lume care abia se trezeste. Luna nu mai este doar un disc palid ci unul ce luceste in lumini multicolore, opalin, stapanitor. Sheherazada ce se plimba eleganta pe bolta cereasca…

Licarirea delicata a otelului inoxidabil, nuantele bogate de aur roz sau galben, sau combinatia dintre aur roz si otel. O bratara subtire din otel, aur sau bicolora sau curea din piele ce se muleaza perfect pe incheietura mainii, intregesc maestria ceasornicarilor Longines. O selectie de cadrane cu adevarat ceresti: albe, argintii sau perlate, decorate cu marcatori de ore, sub forma de numerale romane, arabe sau diamante. Si nu in ultimul rand, trei aratatoare, albastre, aurite sau roz, marcheaza trecerea timpului. La fel de schimbator ca si femeia moderna, modelele din colectia PrimaLuna sunt disponibile in 4 dimensiuni.

Acest ceas destinat genului feminin este si o adevarata bijuterie. Formele placute ale carcasei sunt imbogatite de o ploaie de diamante. Piese pretioase din cel mai pur carbune stralucesc si fascineaza… atat de feminine! Similar, cadranele alb perlate sunt la randul lor decorate cu lacrimi scanteietoare, care cu siguranta vor seduce orice femeie ce apreciaza diamantele.

Eleganta ferma, la moda, subtila si nepasatoare. Noul Longines PrimaLuna ofera fiecarei femei, fiecarei Sheherazade a timpului nostru, o lume magica, reprezentata acum de aceasta colectie noua de piese desavarsite.

Despre Galt orologerie elvetiana

Prin magazinele “Galt orologerie elvetiana”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere elvetiene: Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, HYSEK, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile Pasquale Bruni si a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg si curele Morellato.


Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

aona.calistru@galtime.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/galt-orologerie-elvetiana/longines-primaluna-un-nou-star-in-galaxia-longines