MARIA SARAPOVA ŞI TAG HEUER TESLA ROADSTER

BUCURESTI - 5 august 2010

Comunicat tip General in Auto

Cu ceasul TAG Heuer F1 oţel şi ceramică, prezentă la Los Angeles.

Pe data de 26 iulie 2010 Maria Sharapova, ambasadoare TAG Heuer, a întampinat pe pamant american în Manhattan Beach, California, proiectul TAG Heuer Tesla Roadster.

Campioana de tenis purta modelul creat de ea TAG Heuer Formula 1 ceramică şi oţel, a condus TAG Heuer Tesla roadster pe străzile din Manhattan Beach, atrăgând atenţia celor care se duceau la plajă a participanţilor în trafic.

Din 2005, de când s-a alăturat echipei TAG Heuer, Maria, cea mai bine plătita femeie atlet din lume, s-a implicat activ în designul, dezvoltarea şi promovarea ceasurilor TAG Heuer. Printre cele mai clamoroase creaţii ale sale se număra şi noul model TAG Heuer Formula 1 ceramică.

Ceramica este un material multi-senzorial, uşor şi plăcut la atingere: la fel ca un diamant, ea nu se zgârie. Puternică şi exclusivă, ea este extrem de atrăgătoare pentru doamne. Combinată cu oţelul, ea creează o brăţara superbă cu închizătoare butterfly, perfectă pentru cele mai delicate încheieturi.

Luneta în versiunea bijuterie străluceşte, decorată fiind cu 60 de diamante. Versiunea în negru este perfectă pentru o noapte în oraş; cea albă, pentru orice oră şi orice locaţie.

TAG Heuer Tesla Roadster a rămas la Los Angeles până pe 29 iulie, când a sosit la Malibu California, pentru primul eveniment  şi expoziţia americană de ceasuri dedicate lui Odyssey of Pioneers .

Despre Galt orologerie elvetiana

Prin magazinele Galt orologerie elvetiana, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere elvetiene: Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Harry Winston, Hysek, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg si curelele Morellato.


GALT orologerie elvetiana
Calea Dorobanţilor 153
Tel. 021.231.45.66
marketing@galtime.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/galt-orologerie-elvetiana/maria-sarapova-si-tag-heuer-tesla-roadster