Premiul Longines pentru Eleganţă decernat anul acesta lui Gustavo Kuerten

BUCURESTI - 8 iunie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Premiul Longines pentru Eleganţă, i-a fost decernat anul acesta lui Gustavo Kuerten, în cadrul unei cine de caritate organizată de către Longines.

St-Imier/ Paris 6 iunie 2010 - După meciul demonstrativ care i-a adunat împreună pe toţi participanţii la turneul Longines Future Tennis Aces, sâmbătă seara, Longines a organizat o cină pentru a aduna fonduri în folosul organizaţiilor de caritate conduse de către cei doi ambasadori ai elegantei, Andre Agassi şi Stefanie Graf. Printre cei prezenţi la seara de gală ce a avut loc în cadrul muzeului Rodin s-au numărat actriţa indiană şi star Bollywood Aishwarya Rai Bachchan, alături de doi dintre câştigătorii turneului de la Roland Garros din anul 2000, Mary Pierce şi Gustavo Kuerten. În timpul evenimetului, faimoasa manufactura orologeră elveţiană i-a decernat premiul Longines pentru Eleganţă lui Gustavo Kuerten ca recunoaştere pentru munca sa cu copiii fără posibilităţi, mai ales prin fundaţia sa, Instituto Guga Kuerten.

Manufactura orologeră elveţiană Longines a ales o locaţie cu tradiţie şi eleganţă şi anume muzeul Rodin pentru a fi gazda evenimentului de caritate în cadrul căruia au fost colectate fonduri pentru cele doua fundaţii conduse de către cei doi ambasadori ai eleganţei Andre Agassi şi Stefanie Graf. Scopul Longines a fost acela de a aduce împreună nume grele din diferite domenii, pentru a face cât mai cunoscută opera celor două organizaţii caritabile înfiinţate de către cele două legende ale tenisului - Andre Agassi Foundation for Education şi Children for Tomorrow. Au fost prezenţi 400 de oaspeţi din lumea întreagă, incluzând celebrităţi, sportivi şi bineînţeles jurnalişti şi oameni de presă. Printre cei mai cunoscuţi s-au numărat, Aishwarya Rai Bachchan, Mary Pierce, Basile Boli, Mansour Bahrami, Victoria Abril, Elodie Frégé, Patricia Kaas sau Tatiana Golovin.

În timpul acestui eveniment memorabil, maestrul de ceremonii Nelson Monfort i-a cerut lui Gustavo Kuerten să urce pe scenă. Celui care a câştigat de trei ori turneul de la Roland Garros i-a fost înmânat premiul Longines pentru Eleganţă de către actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan, ca un omagiu pentru eleganţa sufletească arătată prin implicarea sa în ajutorul copiilor săraci prin fundaţia Instituto Guga Kuerten. În afară de propria sa fundaţie, Gustavo este implicat şi în alte proiecte filantropice. Impresionat de activitatea caritabilă a lui Andre Agassi, acesta a sponsorizat cinci copii care de acum înainte vor învăţa la Andre Agassi College Preparatory Academy, şcoala particulară care oferă copiilor fără posibilităţi din Las Vegas educaţie de la grădiniţă până la 12 ani, pregătindu-i pentru admiterea la liceu. După decernarea premiului, Ollivier-Lamarque, General Director of Swatch Group France şi Walter von Känel, Preşedintele Longines i-au încredinţat lui Gustavo Kuerten un cec de 100,000$ pentru Instituto Guga Kuerten.

In timp ce se uita la oaspeţii invitaţi la cină, Preşedintele Longines domnul Walter von Känel, a declarat zâmbind: „Motto-ul, Longines “Eleganta este o atitudine” a fost pe deplin exemplificat în această seară! Atât fundaţiile conduse de către cei doi ambasadori ai eleganţei - Andre Agassi Foundation for Education şi Children for Tomorrow - cât şi implicarea lui Gustavo Kuerten reprezintă o readucere aminte a faptului că toţi ar trebui să găsim o clipă şi pentru cei care nu sunt la fel de norocoşi ca şi noi. Încă din 1832 brandul elveţian Longines este mândru să sublinieze acest mesaj”.

Ceasurile Longines pot fi achizitionate din magazinele Galt orologerie elvetiana

Despre Galt orologerie elvetiana

Prin magazinele “Galt orologerie elvetiana”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere elvetiene: Harry Winston, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, HYSEK, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile Pasquale Bruni si a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg si curele Morellato.


Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

aona.calistru@galtime.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/galt-orologerie-elvetiana/premiul-longines-pentru-eleganta-decernat-anul-acesta-lui-gustavo-kuerten