Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România, o comunitate de business

BUCURESTI - 19 iulie 2021

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Media / Publicitate, HoReCa, Retail

Live site

Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România de pe www.vendinginside.ro/business a anunțat că a lansat singura comunitate de business din vending. Ceea ce contează cel mai mult la un proiect de afaceri este să creeze o comunitate în jurul acestuia. Iar Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România asta face - creează pas cu pas locul unde cei care sunt interesați de vending să-și găsească sursa de informație.

Catalogul National Online al Firmelor de Vending din Romania

Catalogul National Online al Firmelor de Vending din Romania

 Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România pe care-l găsești pe www.vendinginside.ro/business este comunitatea de vending pe care o căutai de mult timp și sperai ca vreodată cineva să o realizeze. Ei bine este gata și deja găzduiește companii importante din domeniu, dar și firme mai puțin cunoscute, dar toate sunt la fel de importante pentru că deservesc nevoi diferite. 

Vending Inside

Comunitatea de vending o găsești pe Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România

În țara noastră vendingul reprezintă afacerea cu automate sau cum i se spune de către mulți români, cu “tonomate”. Însă vendingul este un domeniu mai amplu care include orice serviciu acordat comunității fără intervenția omului. Printre segmentele de piață care alcătuiesc domeniul vending avem automatele de vending, acele aparate pe care le cunoaște toată lumea și care îți pot oferi contra cost să zicem o cafea sau o băutură răcoritoare, apoi avem kiosk-urile, acei “soldăței” metalici pe care-i găsim de obicei prin instituții și parcuri cu rol de informare generală, apoi avem ticketingul și poate cel mai cunoscut exemplu de ticketing sunt acele aparate automate care ne livrează cartelele de metrou sau de avion, urmează parkingul, un serviciu pe care-l utilizăm fără să știm că face parte din marea familie a vendingului și, da, este serviciul de ridicare sau coborâre a unei bariere atunci când mergem, de exemplu, într-un mall, supermarket sau la o companie sau instituție. Self-service terminal este locul unde persoana se folosește de un terminal de plată sau bancar pentru a-și rezolva diverse probleme de ordin financiar, plăți facturi sau retrageri de bani, etc.

Ce găsești pe Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România?

Platforma noastră este utilizată atât de companii private, cât și de instituții de stat centrale și locale. Comunitatea care a fost creată pe www.vendinginside.ro/business răspunde nevoilor oamenilor de a găsi ceea ce caută în zona de vending indiferent din ce zonă geografică provin și indiferent de ce anume caută. În Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România oricine poate găsi, de exemplu, un operator de vending în zona în care activează. Operatorii de vending pot fi de Băuturi Calde, Băuturi Reci, Snack/Alimente/Apă sau Automate de Plată.

Nu ai nevoie să-ți instalezi aparate în locație, dar ai nevoie de aparate pentru că lucrezi în domeniu, atunci apelezi la categoria Aparate și poți găsi ușor Automate de Vending – OCS, Automate de Vending pentru Băuturi Calde, Automate de Vending pentru Băuturi Reci, Aparate Combi (adică cele care combină băuturile calde cu cele reci) și cei care furnizează Automate de Plată.

Lucrezi în industria de vending și ai nevoie de furnizori? Atunci site-ul nostru îți oferă categoria Furnizori Refill. Și găsești orice vrei tu în materie de colaboratori de la furnizori de cafea pentru aparatele tale de vending până la monodoze, pahare, zahăr și alte consumabile și până la branduri de snack, alimente sau băuturi reci.

Ajungem la o categorie foarte importantă a platformei: Serviciile Conexe. De ce sunt importante acest servicii? Pentru că multe companii din industrie caută companii care să le ajute cu service-ul automatelor, piese de schimb sau telemetrie, de exemplu.

Una din categoriile care vor avea succes în viitor este cea destinată Lansărilor și Ofertelor Speciale. Da, aici poți plasa o ofertă de lansare a unui produs sau poți să-ți încânți clienții sau potențialii clienți cu o Ofertă Specială.

Orice industrie are nevoie de angajați și desigur că am realizat și noi o categorie dedicată lor: Job-uri. Aici își vor plasa anunțurile cei care caută să angajeze și cei care doresc să se angajeze, desigur.

Cum cauți pe Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România?

Cauți o companie să îți instaleze automate de cafea sau de băuturi reci, sau poate de snacksuri? Atunci nu ai altceva de făcut decât să intri pe www.vendinginside.ro/business, dai click în cadrul categoriei Operatori pe butonul, să zicem, Băuturi Calde și vei găsi o înșiruire de firme care îți pot oferi serviciul pe care-l cauți aranjate în ordine alfabetică. Fiecare companie poate fi găsită și în funcție de Denumirea Companiei, după Categoria după care cauți sau după Județul în care se află. În felul acesta poți să-ți eficientizezi căutările și să găsești repede ceea ce cauți. Nimic mai ușor!

Invitație

Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România pe care-l găsești pe www.vendinginside.ro/business este comunitatea de vending pe care o căutai de mult timp și sperai ca vreodată cineva să o realizeze. Ei bine este gata și deja găzduiește companii importante din domeniu, dar și firme mai puțin cunoscute, dar toate sunt la fel de importante pentru că deservesc nevoi diferite.

Așadar, nu contează dacă ești o companie renumită sau nu, te invităm să ne contactezi pe office@vendinginside.ro sau telefonic la 0725670147 sau 0723132595 și să te listezi pe platforma noastră. După ce-ți dai acordul pentru listare noi ne ocupăm să-ți creăm un loc special pentru tine pe site, să-l umplem cu informație și să arate așa cum îți dorești și după ce îți dai ok-ul te promovăm intens. Portalul nostru este promovat permanent în mass-media pe site-urile generaliste sau pe portaluri de business sau în social media. Și să nu uităm să specificăm că www.vendinginside.ro/business are newsletter propriu care se trimite la mii de adrese de email.

Despre GAMBLERS MEDIA

Gamblers Media reprezintă un nou spirit în industria media din România.
Compania a fost înființată în anul 2010 și a propus, încă de la început, un nou spirit în industria media din România. Firma noastră desfășoară activități de media și advertising ce includ editarea de reviste, realizarea de websiteuri, organizarea de evenimente, comunicare & PR, dar și servicii de agenție de media sau de lobby. Compania Gamblers Media deține în portofoliul său revistele Casino Inside și Vending Inside.