Gameloft lanseaza aplicatia Gameloft Live! 3D

BUCURESTI - 6 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, IT&C, Internet

Gameloft laseaza noua aplicatie dedicata comunitatii Gameloft Live!. Aceasta permite utilizatorilor sa interactioneze, sa isi creeze si sa isi personalizeze avatarul 3D, sa impartaseasca rezultatele din jocuri si sa fie premiati pentru activitatea lor in retea.
Un portal online unic, Gameloft Live! faciliteaza accesul utilizatorilor la un catalog vast de jocuri Gameloft 3D de cea mai buna calitate – atat freemium, cat si paymium.

Gameloft, liderul dezvoltatorilor de jocuri pe piata de device-uri mobile, laseaza noua aplicatie dedicata comunitatii Gameloft Live!. Sapte milioane de jucatori au folosit prima versiune si au intrat in aceasta comunitate online. Astazi Gameloft dezvaluie noul Gameloft Live!, o aplicatie mai distractiva, mai usor de folosit si care deschide calea unei experiente imersive a jocurilor Gameloft.

Gratie noii interfete 3D, jucatorul isi poate crea si personaliza propriul avatar si îl poate dezvolta intr-un mediu interactiv plin de surprize. Aplicatia va permite utilizatorului sa isi faca prieteni, sa ii invite la un joc si sa comunice prin chat.     

Prin aceasta noua versiune, Gameloft isi provoaca jucatorii sa devina mai buni si sa obtina cele mai mari scoruri. Pe masura ce jucatorul castiga trofee in jocuri, primeste acces la noi functionalitati, atat pentru avatar cat si pentru mediul in care este prezentat acesta.

Punand experienta utilizatorului in centrul atentiei, Gameloft Live! se lanseaza cu o multitudine de optiuni 3D pentru a personaliza nu doar avatarul jucatoului (100 de tipuri de trasaturi faciale), dar si accesoriile acestuia (imbracaminte, bijuterii s.a.) sau spatiul in care se afla (background tematic, apartament, insula si multe altele, toate putand fi schimbate sau redecorate in timp).

Aplicatia vine in intampinarea cerintelor tuturor tipurilor de jucatori (fie ca acestia prefera jocuri freemium sau paymium), avand optiunea setarii de notificari pentru discounturi, concursuri, lansari de titluri noi, precum si orice tip de continut nou ce poate fi descarcat.

Disponibil initial doar pe Android, Gameloft Live! poate fi accesat extrem de usor din browserul telefonului prin linkul de wapshop http://bit.ly/gameloftwap sau prin citirea codului QR http://bit.ly/gameloftwap.qrcode  

Despre Gameloft

Gameloft este liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile de ultima generatie si console (Apple iPad, iPhone, Nintendo DSI, Playstation Portable, XBOX 360, Playstation 3, Nintendo Wii), prezent in Romania de 11 ani, cu peste 30 de studiouri in intreaga lume (http://www.gameloft.ro/ , http://www.gameloft.com/ ).

Gameloft Romania face 100% creatie, pentru platforme mobile next-gen, Apple iPhone si IPad fiind cei mai importanti exponenti. Printre jocurile cele mai cunoscute pentru iPhone si iPad se numara: NOVA, NOVA 2, Backstab, Modern Combat 1,2 si 3, Ferrari GT, Asphalt 5, Asphalt 6, Brothers in Arms 2: Global Front, Terminator: Salvation, Shrek Kart.