Gameloft si Sony Pictures Consumer Products, Inc. anunta colaborarea pentru jocul mobil Men in Black™ 3

BUCURESTI - 22 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Industrie, IT&C, Tehnologie

Jocul oficial “Men in Black 3” pentru smartphones, tablete si telefoane mobile se va lansa odata cu filmul omonim in Mai 2012.

Gameloft, liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile, si Sony Pictures Consumer Products, Inc. au anuntat astazi un acord de licentiere pentru franciza Men in Black™ si vor lansa jocul mobil oficial odata cu unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2012, Men in Black 3.

“Suntem mai mult decat bucurosi sa putem lucra alaturi de Sony Pictures Consumer Products la dezvoltarea jocului Men In Black 3, avand ca inspiratie franciza de mare succes Men in Black ”, spune Karine Kaiser, VP Marketing & Licensing al Gameloft. “Consideram ca aceasta colaborare este o oportunitate foarte buna de a oferi publicului un mod nou si mult mai personal de a interactiona cu personajele iconice ale filmului si cu universul distinctiv al acestuia.”

Gameloft a lucrat indeaproape cu echipa Sony pentru a dezvolta un joc freemium ce va multumi nu numai fanii francizei Men in Black, dar si jucatorii casual, gratie usurintei in folosire si accesarii gratuite. Jucatorii vor avea atat posibilitatea interactiunii cu o parte din personajele si extraterestii din Men in Black, cat si acces la echipament special, de la Neutralizator si Bombe de Gravitatie, pana la faimosul Noisy Cricket.

Mark Caplan, VP Consumer Products pentru Sony Pictures Consumer Products, Inc adauga: “Sony este foarte incantat sa colaboreze cu Gameloft pentru crearea noului joc Men in Black 3. Impreuna am dezvoltat un joc care va aduce multe ore de interactivitate fanilor, oferindu-le chei catre universul expansiv al Men in Black. Jocul pentru platforme mobile este o parte importanta a strategiei de marketing pentru filmul omonim.”

Jocul Men in Black 3 va fi disponibil pentru dispozitive cu Android, iOS si pentru telefoane mobile odata cu lansarea oficiala a filmului, pe 25 Mai 2012.

Pentru mai multe informatii despre jocul Men in Black 3 sau Gameloft va rugam vizitati websiteul www.gameloft.com

Despre Gameloft

Gameloft este liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile de ultima generatie si console (Apple iPad, iPhone, Nintendo DSI, Playstation Portable, XBOX 360, Playstation 3, Nintendo Wii), prezent in Romania de 11 ani, cu peste 30 de studiouri in intreaga lume (http://www.gameloft.ro/ , http://www.gameloft.com/ ).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gameloft/gameloft-si-sony-pictures-consumer-products-inc-anunta-colaborarea-pentru-jocul-mobil-men-in-blacktm-3