Garantie bancara

Definitie garantie bancara

girul dat de o banca pentru un client al sau cu scopul obtinerii de catre acesta a unui credit de la o terta persoana. Banca isi asuma obligatia achitarii sumelor care rezulta din neachitarea obligatiilor de plata de catre clientul in favoarea caruia a acordat garantia bancara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Garantie bancara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul garantie bancara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la garantie bancara. Definitiile termenilor despre garantie bancara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la garantie bancara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la garantie bancara.