Drumul catre cea mai colorata gradina incepe in cea mai neagra vineri 21 noiembrie 2014.

BUCURESTI - 17 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Retail, Agricultura

Live site

Transformam Black Friday in Green Week. Reduceri de pana la 80%.

Cri, cri, cri, toamna gri, nu credeam c-o sa mai vii”.
Dar nu e cazul sa fii un greiere melancolic, pentru ca in noiembrie ai si “Black Friday” – adica o saptamana intreaga de reduceri drastice la Gardenpedia.

Drumul catre cea mai colorata gradina incepe in cea mai neagra vineri 21 noiembrie 2014.

Sub misiunea declarata de catre companie: “Gardenpedia. De folos gradinii tale.”, vrea sa-ti fie alaturi cu produse de gradina indiferent ca faci parte din categoria oamenilor care practica gradinaritul ca hobby sau ca semiprofesionist, oferindu-ti produse de gradina, utilaje si unelte care sa te ajute in activitatile de gradinarit.

De Black Friday Gardenpedia a selectat cu mare atentie peste 300 de articole pentru gradina ta care se vor afla la reducere in perioada 21 – 29 noiembrie 2014. In aceasta perioada ai motive sa incepi sa-ti “colorezi” gradina.

Gamele de produse pentru gradinarit pentru care oferim in cadrul campaniei de Black Friday reduceri sunt: produse pentru protectia plantelor; produse motorizate cum sunt: fierastraiele cu lant, masinile de tuns iarba, motosape; produse din categoria uneltelor de mana pentru gradina si nu in ultim rand articole din categoria de irigatii.

Pe langa reducerile anuntate beneficiezi de transport gratuit indiferent de marimea obiectului pe care il vei comanda.

Indiferent de suprafata gradinii tale, la Gardenpedia gasesti mereu solutii care sa se potrivesca cu nevoilor tale. Gardenpedia a fost infiintata pentru ca dorim sa incurajam gradinaritul, oferindu-ti tie si tuturor pasionatilor cele mai bune echipamente si cate ceva din experienta noastra. Apeleaza la noi, suntem aici ca sa te ascultam si sa iti dam cele mai bune solutii in functie de  nevoile tale.

Daca am trezit interesul intra pe magazinul online www.gardenpedia.ro descopera produsele de gradina care beneficiaza de discount cu ocazia evenimentului Black Friday care te pot ajuta in desfasurarea activitatii de gradinarit si la cultivarea fructelor si legumelor.

Pentru mai multe informatii:

Gabriela Ciocan Manager Marketing Online Telefon: 0758.074.806 e-mail: gabriela.ciocan@gardenpedia.ro

www.gardenpedia.ro

Despre Gardenpedia

Te-ai apucat de gradinarit pentru ca...
... ai tras cu ochiul si-ai vazut ca vecinul tau are o super-gradina
... iti place sa gatesti si vrei mereu ierburi proaspete
... ai citit intr-un articol ca te scapa de stress
... vrei sa petreci mai mult timp in natura
... te enerveaza sa dai bani pe legume pline de pesticide
... cu siguranta ai fost in vizita pe la Gradina Botanica .
Oricare ar fi motivul, bine ai facut. Beneficiile gradinaritului sunt multe si sigur ai descoperit pana acum o mare parte dintre ele.
Gardenpedia a fost infiintata pentru ca dorim sa incurajam gradinaritul, oferindu-ti tie si tuturor pasionatilor cele mai bune echipamente si cate ceva din experienta noastra. Apeleaza la noi, suntem aici ca sa te ascultam si sa iti dam cele mai bune solutii in functie de nevoile tale.
Fie ca alegi sa-ti faci o gradina decorativa sau una utilitara, la GardenPedia gasesti mereu solutii care se potrivesc nevoilor tale. Sursele web de informare sunt nelimitate, dar, daca te simti pierdut printre ele, te poti consulta oricand cu expertul nostru.

Novice sau gradinar cu experienta? Oricum ai fi, avem uneltele potrivite, oferite de cei mai buni furnizori.

De ce sa cumperi de la noi?

Pentru ca nu facem rabat de la calitate.
Pentru avantajul de a primi produsele in fata portii, beneficiiind de transport gratuit la comenzi mai mari de 99 de lei in tara / 59de lei in Bucuresti, indiferent de marimea pachetului.
Pentru ca livram produsele in maxim 48 de ore.