gastro-pub

Comunicate de presa si evenimente pe tema gastro-pub

 • gastro-pub. Old City Selari 14

  gastro-pub

  Bucuresti - 7 august 2015

  Comunicat de Lipscani Beer Garden S.R.L.

  Old City se reinventeaza si trece la nivelul superior! ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: club , petreceri , evenimente , bucatarie , sonorizare , bucatar , locatie noua , selari , garderoba , concertre , gastro-pub

  Vezi toate comunicatele de presa despre gastro-pub

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul gastro-pub.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la gastro-pub. Informatiile despre gastro-pub cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul gastro-pub, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la gastro-pub, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.