Cum să alegi un aspirator nazal bun pentru bebelușul tău

Timisoara - 18 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru un adult, o răceală nu este o problemă. Pentru un nou-născut situația este diferită. Din acest motiv, un aspirator nazal , este ceea ce îți trebuie atunci când micuțul este răcit și acest lucru îl împiedică să respire. Evident, aspiratoarele nazale nu sunt toate la fel. Pot fi electrice sau manuale și curățarea se va face diferit.

aspirator nazal electric Haxe

aspirator nazal electric Haxe

Pentru un adult, o răceală nu este o problemă. Pentru un nou-născut situația este diferită. Din acest motiv, un aspirator nazal,  este ceea ce îți trebuie atunci când micuțul este răcit și acest lucru îl împiedică să respire. Evident, aspiratoarele nazale nu sunt toate la fel. Pot fi electrice sau manuale și curățarea se va face diferit.

 

Dar, în primul rând, ce este un aspirator nazal? Este un produs conceput special pentru sănătatea copiilor, în caz de răceala. De fapt, curățarea și eliberarea nasului celor mici poate fi dificilă. Un nou-născut nu-și poate sufla nasul și, mai ales în timpul alăptării, respirația dificilă ar putea deveni periculoasă, deoarece respirația orală nu poate fi înlocuită cu respirația nazală. Prin urmare, pentru a rezolva această problemă foarte frecventă la copiii foarte mici, a fost creat aspiratorul nazal. Aspiratorul poate fi utilizat în orice context și în orice situație, ușor și fără probleme. În ciuda diferitelor funcții, este întotdeauna compus dintr-un bulb anatomic, un rezervor și un tub flexibil și un dispozitiv. Diferența constă apoi în modul în care sunt aspirate mucusul și secrețiile. Aspiratorul va fi folosit de mame până când copiii vor putea să-și sufle nasul pe cont propriu pe măsură ce cresc.

 

Aspiratorul nazal electric este din ce în ce mai utilizat și are o putere reglabilă în funcție de vârsta copilului. De asemenea, acesta este poate cel mai bine vândut aspirator din zilele noastre, deoarece este special conceput pentru a facilita foarte mult eliminarea secrețiilor. Aspiratorul nazal electric este foarte rapid și îl ajuta pe micuțul tău să elimine ușor excesul de mucus. Este simplu de utilizat și este potrivit și pentru cei care au copii care se mișcă mult și care trebuie să fie liniștiți.

Un aspirator nazal foarte util si eficient este modelul Haxe. Acesta aspiră cu ușurință secrețiile nazal și are marele avantaj de a funcționa cu baterii, ceea ce reduce timpul de aspirare și implicit disconfortul provocat copiilor. Vârfurile mici, flexibile, din silicon, fac folosirea aparatului ușoară și confortabilă, chiar și pentru nou-născuți. Este simplu de utilizat de părinti și este foarte silențios pentru a nu agită inutil bebelușul. Aspiratorul electric de la Haxe include 3 vârfuri separate, cu scopul de a se potrivi cu diverse etape de creștere a copilului. Ce mici vor fi incantați de acest aspirator care, pe lângă faptul ca îi scapă de disconfortul secrețiilor nazale, în timpul utilizării redă 12 melodii. Nu trebuie sa faci nimic altceva decât să apeși pe butonul "on". Atunci când nu mai este în uz, pentru a economisi energia bateriilor, aparatul se oprește automat .

Haxe are și un recipient de colectare a mucozităților transparent. Astfel ai posibilitatea să observi în timp real eficientă aspirării sau culoare secreților nazale, lucru foarte important pentru a determina dacă cel mic are o răceală ușoară sau ceva mai complicat.

Acest aspirator a fost creat special pentru părintii care nu au timp deoarece recipientul de colectare este ușor de asamblat/dezasamblat și curățat. În plus, având un design compact și ergonomic, aparatul face ușor de luat în trusa cu cele necesare a bebelușului oriunde vei merge. Trebuie subliniat că pentru ca aspiratorul nazal electric să funcționeze corespunzător, este recomandat ca înainte de aspirare, copilașului să îi fie picurate în fiecare nara 2-3 picături de ser fiziologic sau apă de mare. Apoi trebuie sa aștepți 2-3 minute pentru că picăturile să își facă efectul.

 

Este important să alegi un model sigur, precum cel de la Haxe, care să fie echipat cu instrucțiuni scrise clar în limba română sau în limba preferată, ceea ce dovedește că a obținut certificările corecte și că a trecut de controalele stricte impuse de Uniunea Europeană. A cheltui mai puțin pentru a cumpăra un aspirator nazal nesigur pentru bebeluși nu este o idee bună, pentru că ar putea fi riscant pentru sănătatea copilului și, de asemenea, pentru că ar putea fi aparate periculoase care nu rezistă mult timp.