Cum să faceți baia distractivă și sigură pentru copilul dumneavoastră

BUCURESTI - 8 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Baia este unul din acele lucruri pe care bebelușii tind să le iubească și să le urască în egală măsură. În timp ce aceasta este o parte esențială a igienei lor, ea poate fi destul de periculoasă, dacă nu este făcută corect

cadita bebe

cadita bebe

Cum să faceți baia distractivă și sigură pentru copilul dumneavoastră

Baia ar trebui să fie distractivă și relaxantă pentru cel mic. În timp ce vă îmbăiați copilul, acesta trebuie să stea pe spate pentru a permite ca apa să-i calmeze și să-i stimuleze corpul, acest lucru îl ajută la relaxarea mușchilor. Bebelușii își petrec cea mai mare parte a timpului dormind, acest lucru poate conduce la încordarea mușchilor și acest lucru provoacă oboseală. În timpul băii, toată această tensiune este înlăturată, lăsând un copilul fericit, revigorat.

Cu toate acestea, în timp ce toată lumea știe cât de importantă este baia pentru copii, puțini părinți știu să o facă bine. Cum să faceți această experiență sigură și distractivă pentru cel mic? Ei bine, iată câteva sfaturi:

Ajutați-i să asocieze baia cu distracția

Când copilul dumneavoastră este agitat fără un motiv aparent, sunt șanse ca acesta să fie doar obosit și are nevoie de puțină stimulare pentru a se relaxa. Ei bine, în astfel de cazuri, luați în considerare posibilitatea de al îmbăia. Luați câteva jucării pentru baie și puneți-le într-o cădiță de dimensiuni corespunzătoare, cum ar fi cadita pentru copii 3in1 AquaScale. În timp, copilul va începe să asocieze baia cu relaxarea și distracția, făcându-l să se bucure mai mult de îmbăiere. Acest model de cadita poate fi achizitionat de la magazinul cu articole pentru copii Bebebliss.ro

Asigurați-vă că apa este la temperatura potrivită

Îmbăierea într-o apă ce este prea caldă sau prea rece nu este distractivă pentru nimeni. Pentru copii, care nu se pot exprima încă, este cu atât mai puțin. Când îmbăiați un copil, alegeți o temperatură a apei de aproximativ 37°C.Camera ar trebui să fie, de asemenea, destul de caldă.

Dacă măsurarea temperaturii de fiecare dată este un efort prea mare, aveți dreptate, este. Nu trebuie să fie, totuși. Cu o cadita pentru bebelusi, cum ar fi Aqua Scale 3in1, veți avea un termometru digital care vă permite să monitorizați temperatura apei pe tot parcursul băii.

Nu faceți baia doar pentru curățenie

Sigur, motivul principal pentru baie este să vă asigurați că cel mic este curățat. Cu toate acestea, există o mulțime de alte lucruri pe care le puteți face în timpul băii, de asemenea. Investiți în câteva jucării de baie și distrageți-i pe cei mici cu ele în timp ce se spală. Există, de asemenea, cărți prietenoase cu apa pe care le pot aduce în baie cu ei.

În timp ce îi spălați, vorbiți cu ei despre ceea ce faceți. Vorbiți cu ei despre diferitele părți ale corpului pe care le spălați sau vorbiți doar despre ziua dumneavoastră, în general. Fie că vă înțeleg sau nu, ascultându-vă vorbind le va oferi un avans în dezvoltarea limbajului și vorbirii.

Cu echipamentul potrivit, dumneavoastră puteți profita, de asemenea, de baie pentru a cântări copilul.Dacă aveți AquaScale 3in1, le veți putea măsura greutatea in timp ce aceștia fac baie. Acest lucru este minunat, deoarece veți putea să monitorizați îndeaproape rata lor de creștere în greutate de fiecare când fac baie, cea ce este perfect dacă vă place păstrarea înregistrărilor meticuloase la fel de mult ca și mie!

Asigurați-vă că acestea au un sprijin bun în apă

Siguranța trebuie să fie întotdeauna prioritatea numărul unu în timpul băii. Puteți alege să țineți copilul în mâinile dumneavoastră în timp ce îl spălați, dar acest lucru nu este cea mai bună abordare, deoarece în afară că mâinile dumneavoastră vor fi alunecoase, veți fi, de asemenea, prea angajat să vă jucați cu cel mic.

Deci, care e alternativa? Ei bine, există cădițe pentru copii care vin cu suport specializat pentru copii. Unele au inserții detașabile pentru copii, care sunt o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unei cădițe pentru copii, cu care va crește copilul dumneavoastră.

AquaScale 3in1 dispune de o inserție pentru copii care poate fi îndepărtată pe măsură ce copilul crește. Acest lucru înseamnă că veți fi capabil să o puteți utiliza timp de peste doi ani, acest lucru este exact ceea ce aveți nevoie atunci când nu doriți să continuați să cumpărați cădițe pentru copii an după an. 

Concluzii

. Este foarte ușor pentru un copil acoperi de săpun să alunece din mâinile părinților lor și să se rănească sau să se înece.

Cel mai bun mod de a preveni acest lucru este de a investi într-o cădiță sigură, cum ar fi AquaScale 3in1. Noul model V3are și mai multe beneficii față de predecesorul său. Noul model are un design elegant, care economisește spațiu, iar tehnologia de măsurare a greutății este îmbunătățită, fiind chiar și mai precisă!

Ei bine, cu sfaturile prezentate aici, timpul în care îi faceți baie celui mic ar trebui acum să fie nu numai complet sigur, dar și foarte distractiv! În plus, atunci când adăugați cădița perfectă în ecuație, veți puteți să vă alăturați și dumneavoastră distracției!