Sisteme interactive eligibile PNRAS/PNRR

BUCURESTI - 22 iunie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, IT&C, Tehnologie

De mai bine de 20 de ani, GBC®&IQboard oferă soluții educaționale complete pentru dotarea sălilor de clasă cu echipamente specifice adaptate programei școlare, pentru a îmbunătății procesul de predare și învățare din școlile din România. Portofoliul IQboard cuprinde soluții interactive ce facilitează comunicarea dintre profesori și elevi. Noi, GBC®&IQboard, continuăm să digitalizăm procesul educațional și să încurajăm utilizarea soluțiilor interactive la clasă, pentru a ajuta la formarea și consolidarea personalității fiecărui elev din instituțiile de învățământ din România, cu abilități creative și flexbile, respectiv capacități bazate pe agilitate, curiozitate și motivație.

Solutii interactive eligibile PNRAS - PNRR

Solutii interactive eligibile PNRAS - PNRR

Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), finanțat de Planul Național pentru Redresare și Reziliență al României (PNRR), reprezintă răspunsul Ministerului Educației raportat asupra problematicii abandonului școlar. PNRAS este programul prin care școlile din România benefiziază de susținere în ceea ce privește prevenirea fenomenului de abandon școlar și combaterea acestuia.

IQboard sprijină inițiativa Ministerului Educației și oferă atât soluții interactive complete cât și soluții de software ce pot fi acceste prin PNRAS (Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar). Gama diversificată de soluții din portofoliul IQboard consolidează informațiile elevilor și stundeților, dezvoltă o comunicare bidirecțională, o gândire critică și analitică, stimulează memoria și îi impulsionează pe aceștia să își depășească limitele.

Educația tinerilor stă în mâinile dvs.! GBC®&IQboard vă pune la dispoziție o gamă variată de soluții interactive complete, accesibile prin PNRAS: table interactive, display-uri, soluții de realitate virtuală și laboratoare de limbi străine.

Ne puteți contacta pe e-mail info@gbc.ro sau la nr. de tel: 021 6672 641/ 0372 722 222 pentru a discuta și a alege soluțiile interactive educaționale potrivite pentru dvs.!

 De asemenea, puteți programa o întâlnire la showroom-ul nostru din București pentru a vă prezenta soluțiile interactive în amănunt.

Despre GBC

GBC® este integrator audio video cu prezență internațională și lider de piața in România pe segmentul de distribuție și integrare a soluțiilor audio-video.

Taguri: gbc®
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gbc/sisteme-interactive-eligibile-pnras-pnrr