Soluții interactive complete pentru dotarea laboratoarelor școlare prin PNRAS/PNRR

BUCURESTI - 4 august 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

De mai bine de 20 de ani, GBC®&IQboard oferă soluții educaționale complete pentru sistemul de învățământ din România. Portofoliul IQboard se mărește din dorința de a contribui la îmbunătățirea procesului de predare și învățare, asigurând cadrul necesar atât elevilor, cât și cadrelor didactice.
Utilizarea soluțiilor interactive în sălile de clasă facilitează comunicarea și colaborarea și sporește angajamentul elevilor față de tematica abordată. Soluțiile IQboard cresc gradul de interactivitate și de interes al elevilor în sala de clasă. Interacțiunea cu materialele educaționale interactive stimulează imaginația și creativitatea elevilor și ajută la consolidarea informațiilor acestora.

Laboratoare educaționale complete pentru școli - IQboard

Laboratoare educaționale complete pentru școli - IQboard

Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), finanțat de Planul Național pentru Redresare și Reziliență al României (PNRR) este un program de susținere a reformei mediului educațional din România și reprezintă inițiativa Ministerului Educației cu privire la problematica abandonului școlar.
IQboard sprijină această inițiativă și oferă școlilor și liceelor din România posibilitatea de a asigura dezvoltarea orizonturilor educaționale prin sistemele de laboratoare de științe, limbi străine și realitate virtuală, cât și display-uri și softuri educaționale interactive. Soluțiile IQboard stârnesc entuziasmul elevilor pentru învățare și sprijină profesorii să desfășoare ore de curs captivante, interactive și cu impact educațional semnificativ.
Soluțiile profesionale asigură echiparea corespunzătoare a laboratoarelor cu mobilier și echipamente special proiectate pentru scenarii educaționale, bazate pe concepte moderne de colaborare și experimentare, culegere și interpretare de date în scop informativ, adecvate învățământului din școli generale, colegii tehnice, licee și școli profesionale. Componentele experimentului și instrucțiunile corespund programei școlare, iar experimentele sunt dezvoltate conform celor mai recente cercetări didactice. De exemplu, prin intermediul IQboard, LD DIDACTIC pune la dispoziția unităților de învățământ laboratoare educaționale complete: de la materiale auxiliare la kituri complete pentru experimente și mobilier dedicat.
Ne puteți contacta pe e-mail info@gbc.ro sau la nr. de tel: 021 6672 641 / 0372 722 222 pentru a discuta și a alege soluțiile interactive educaționale potrivite pentru dvs.!
De asemenea, puteți programa o întâlnire la showroom-ul nostru din București pentru a vă prezenta soluțiile interactive în amănunt.

Despre GBC

GBC® este integrator audio video cu prezență internațională și lider de piață în România pe segmentul de distribuție și integrare a soluțiilor audio-video.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gbc/solutii-interactive-complete-pentru-dotarea-laboratoarelor-scolare-prin-pnras-pnrr