GBR    

Comunicate de presa si evenimente pe tema GBR

 • GBR. Dyson Airblade

  GBR

  Bucuresti - 24 March 2011

  Comunicat de GBR Auto International Srl

  Dyson Airblade este cel mai rapid și igienic uscător de mâini.24 martie 2011, București – Dyson, producător mondial de uscătoare de mâini de înaltă tehnologie, a lansat în România noul uscător de mâini Airblade™, care utilizează teh ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: dyson , airblade , gbr , "uscator de maini" "uscatoare de maini" "uscator maini" "uscatoare maini"

  Vezi toate comunicatele de presa despre GBR

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul GBR.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la GBR. Informatiile despre GBR cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul GBR, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la GBR, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.