6000 de spectatori şi invitaţi la Campionatul Naţional de dans sportiv

Brasov - 28 februarie 2007

Comunicat tip General in Sport

3000 de spectatori şi invitaţi în prima zi şi încă pe atâţia în a doua zi a evenimentului ce reuneşte Campionatului Naţional de dans sportiv şi Cupa Braşov vor fi prezenţi în Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi”, în 3 şi în 4 martie 2007. Fan Dance Club Braşov, Federaţia Română de Dans Sportiv, Centrul Cultural Reduta, Consiliul Judeţean Braşov şi GC consult&events vă prezintă cele mai interesante elemente ale acestui eveniment de anvergură în cadrul Conferinţei de Presă din 01 martie 2007, ce va avea loc în sala de conferinţă a Centrului Cultural Reduta, din str. Hirscher nr. 8, Braşov.

6000 de spectatori şi invitaţi la Campionatul Naţional de dans sportiv


Înainte de evenimentul sportiv al acestei perioade, vă invităm să intraţi în culisele acestuia şi să aflaţi că Sala Sportului se va transforma într-o sală de bal deosebit de interesantă, nu cu doar 2200 de locuri – ca la alte competiţii – ci cu mult mai multe, sau că efectele sonore şi luminoase ale spectacolului vor fi la un nivel superior celor din celelalte ediţii. Dar, cu siguranţă, veţi dori să aflaţi despre cine şi, mai ales, cum se mai dezvoltă ca şi perechi de succes în dansul sportiv românesc.

Despre toate acestea şi multe altele, vă vom comunica în cadrul conferinţei de joi, 01 martie 2007, ce va avea loc în sala de conferinţă a Centrului Cultural Reduta, din str. Hirscher nr. 8, Braşov. Vor fi prezenţi pentru dvs. reprezentanţii organizatorilor, câţiva dintre partenerii şi sponsorii care ne-au sprijinit şi la această ediţie şi, nu în ultimul rând, câţiva dintre sportivii care vor transforma competiţia naţională de dans sportiv într-un spectacol ce merită urmărit.

Vă invităm la această conferinţă şi la evenimentele organizate de noi !


Sponsori principali: ICCO, Motto, Fonoterm, BRD, Autoliv, Tess, Wolkswagen, Hotel Aro-Palace, XTL, Sirul Vamii, Style and Arts Studio, Antique Design, Mondo Instal, Floralia, Pensiunea La Residenza, Maroma, Liant Co, Sab Miller, Coca- Cola, Magellan Turism, Val SRL, Pensiunea Leo, Pepsi, Audi, Rotary, Design Construct, Fischer.
Parteneri media: Radio Brasov, Mix TV, TVS, Zile si Nopti, Transilvania Expres, ziare.ro, Monitorul Expres, brasov.ro, Antena 1, Antena 3, Euforia, Radio 21, ghidBrasov.ro, CorporateEvents.ro.
Partenerul media al Federaţiei Române de Dans Sportiv: ProSport

Pentru invitaţii sau bilete de acces, vă stăm la dispoziţie la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi”, in orice zi, între 8:30 şi 16:00. Pentru alte detalii, Fan Dance Club Braşov vă stă la dispoziţie.


Mircea Gavrila
Vicepresedinte
Fan Dance Club Brasov

www.fandanceclub.ro
office@fandanceclub.ro
+40 722 229128, +40 740 317117

Despre GC consult&events s.r.l.

--
GC consult&events este o companie de evenimente cu sediul in Brasov, cu un portofoliu important de clienti nationali si de evenimente, in principal, corporatiste: conferinte, expozitii, prezentari de produse si servicii, simpozioane, sesiuni deschise sau personalizate de training si motivare. Dintre cele mai importante reusite ale companiei se enumera evenimentele Zilele Trainingului si expozitia Brasov Computer Comunicatii & Software, portalurile www.CorporateEvents.ro, www.Sinaia-Predeal.ro, sau programele de training si motivare de la pensiunea Redis din Rasnov.


--
George Ghisoiu
Consultant
GC consult&events

www.CorporateEvents.ro
events@GCconsult.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gc-consultevents-s-r-l-/6000-de-spectatori-si-invitati-la-campionatul-national-de-dans-sportiv