Vrei sa fi si tu salsero sau salsera ?

Brasov - 8 martie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Salsa National Festival Brasov 2007, organizat de Fan Dance Club prin Salsa Picante a reusit la prima editie sa atraga salseros de la toate scolile importante de salsa din Romania.

Vrei sa fi si tu salsero sau salsera ?

Festivalul National de Salsa a adus pe ringul de la Discover Club, Eliana Mall, peste 300 de dansatori de la cluburile din Cluj, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Sibiu si Brasov. In timpul party-urilor de vineri si sambata seara, localul – desi foarte generos ca si spatiu – s-a dovedit neincapator. Mai mult de 1000 de persoane au fost martorii unui eveniment de succes, in cele 3 zile ale festivalului.

De remarcat a fost faptul ca participantii au manifestat un interes major pentru workshop-urile sustinute de cei mai buni coregrafi si intructori de salsa din tara, avand ocazia sa cunoasca figuri noi de dans sau mici trucuri ce te fac sa arati mai bine pe scena sau, pur si simplu, mai atractiv in pereche. In a treia zi a festivalului, Wilmark a sustinut un workshop care a adus un plus de culoare si naturalete.

Festivalul a culminat sambata seara prin show-uri de dans incediare: salsa, rueda de casino, bachata, salsa cabaret - sustinute de cei mai talentati salseros si salseras, dupa care petrecerea a continuat pana dimineata.

La final s-au facut pozele de grup cu instructorii si dansatorii participanti la intalnirea salsisitilor din Romania. A fost parerea tuturor invitatilor ca la Brasov a fost organizat cel mai bun festival national de salsa de pana acum. Ca urmare toate scolile de salsa participante au decis ca Brasovul merita sa organizeze in continuare intalnirea anuala a scolilor de salsa din Romania si deja au confirmat participarea la editia de anul viitor: 16-18 ianuarie 2008.

--
Dintre instructori, respectiv, scolile participante amintim pe Lucian – Salsa Caliente (Cluj), Dragoş - Salsa Galaxy (Bucureşti), Raluca - Salsa Galaxy (Bucureşti), Marian – Salsa Friends & Family (Constanţa), Călin - Salsa Freaks (Timişoara), Alexa – Punto Pasion Dance Co. (Bucureşti), Ana – Mania Latina (Bucuresti), Dan – Salsa Addicted (Timişoara), Adrian – Fan Dance Club (Sibiu), Wilmark – Academia de Baile Latino Americano, Iulian – Salsa Picante (Brasov), Ebi – AfroLatino (Bucuresti).

Toate aceste cluburi te aspteapta pentru a iti spune cum sa ajungi un prestigios salsero sau o senzuala salsera. Si poate anul viitor vei participa si tu la congresul anual Festivalul National de Salsa 2008.

Despre GC consult&events s.r.l.

--
GC consult&events este o companie de evenimente cu sediul in Brasov, cu un portofoliu important de clienti nationali si de evenimente, in principal, corporatiste: conferinte, expozitii, prezentari de produse si servicii, simpozioane, sesiuni deschise sau personalizate de training si motivare. Dintre cele mai importante reusite ale companiei se enumera evenimentele Zilele Trainingului si expozitia Brasov Computer Comunicatii & Software, portalurile www.CorporateEvents.ro, www.Sinaia-Predeal.ro, sau programele de training si motivare de la pensiunea Redis din Rasnov.


--
Mircea Gavrila
Vicepresedinte
Fan Dance Club Brasov

www.fandanceclub.ro
office@fandanceclub.ro
+40 722 229128, +40 740 317117
events@GCconsult.ro