Pregatire in vederea Integrarii Romaniei in Uniunea Europeana

BUCURESTI - 10 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

In intampinarea concurentei dupa 1 Ianuarie 2007 va prezentam 2 noi seminarii : “ Patologie Organizationala” si “Vulnerabilitatea Organizatiilor”

Un numar de companii sunt ingrijoarate de accentuarea concurentei dupa 01. Ianuarie 2007.

GCI General Consulting International pune la dispozitia celor interesati 2 seminarii absolut noi pe piata consultantei: Patologie Organizationala si Vulnerabilitatea Organizatiilor.

Patologia Organizationala constituie o abordare sistematica a principalelor « boli » ale unor companii active pe piata romaneasca; se prezinta sindromurile, cauzele generice, modalitati de diagnosticare si tratamente de succes. Seminarul are ca scop oferirea de masuri preventive si curative pentru « insanatosirea » organizatiilor.

Vulnerabilitatea Organizatiilor trateaza principalele puncte slabe ale diferitelor organizatii, cum ar fi: fragilitatea multipla, raspunsul lent, rigiditatea, criza de crestere s.a. Totodata, se prezinta strategii de atac si strategii de aparare, precum si cum pot lupta cu succes « cei mici cu cei mari ». Seminarul acrediteaza asertiunea : « Este intotdeauna loc in varf » si o demonstreaza cu studii de caz.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru www.general-consulting.ro

Despre GCI Consultanta si Inginerie

GCI Consultanta si Inginerie este o firma de consultanta specializata in asigurarea asistentei agentilor economici aflati in momente cheie ale dezvoltarii lor. Experienta precum si colaboratorii nostri interni si internationali ne recomanda ca fiind un partener de incredere.
GCI Consultanta si Inginerie, B-dul decebal nr. 4
george.cojocaru@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gci-consultanta-si-inginerie/pregatire-in-vederea-integrarii-romaniei-in-uniunea-europeana