GECAD Group


Descrierea companiei GECAD Group

Despre ePayment:
ePayment este o soluţie de plăţi online şi comerţ electronic produsă de compania GECAD ePayment International, membră a grupului GECAD. ePayment se adresează în principal mediului de business sau, cu alte cuvinte, tuturor celor care doresc să vândă online şi are ca scop principal realizarea unui sistem sigur de plăţi online pentru consumatorii individuali. Sistemul are implicaţii directe asupra întregului comerţ electronic românesc întrucât asigură atât comercianţilor cât şi consumatorilor individuali mai multă siguranţă şi confort în desfăşurarea tranzacţiilor pe Internet, atât prin carduri bancare cât si prin alte metode populare de plată online.
_________________________________________
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
GECAD ePayment International
http://www.epayment.ro/comert-electronic/

***
Despre Grupul GECAD
GECAD a fost înfiinţat în 1992 iar, după 12 ani de dezvoltare continuă şi vânzarea tehnolologiei sale antivirus companiei Microsoft în 2003, s-a transformat într-un grup high-tech cu puternice valenţe inovative. Grupul GECAD desfăşoară acum operaţiuni, prin intermediul companiilor din cadrul său, în domenii precum mail serverele, soluţiile eCommerce, serviciile de tip call-center, serviciile de securitate IT, dar şi incubarea de afaceri high-tech şi dezvoltarea de noi tehnologii software.
PR & Communication Manager – Iuliana Butuc-Cerchez
Tel.: 021.303.20.50
Fax: 021.303.20.51
iuliana.cerchez@gecad.com

***
Despre ROMASIG
Înfiinţată în anul 1999, compania ROMASIG este primul broker de asigurări din Oltenia autorizat de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor prin decizia nr. 6 din data de 17 octombrie 2001, conform Legii nr. 32 din 2000 privind societăţile de asigurare şi supraveghere a asigurărilor. ROMASIG este marcă înregistrată a companiei ROMASIG BROKER DE ASIGURARE srl Craiova la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, având numele protejat pentru asigurări, afaceri financiare, telecomunicaţii, menţinere de site-uri pe internet.
ROMASIG este o companie de consultanţa şi brokeraj care pune la dispoziţie oferta celor mai importante societaţi de asigurari, fiind autorizată să negocieze pentru clienţii săi toate formele de asigurări obligatorii, asigurări facultative şi asigurări de viaţă prevăzute de legislaţia română.
Independenţa faţă de societăţile de asigurări ne permite să le oferim tuturor clienţilor noştri o analiză comparativă a condiţiilor de asigurare, a primelor de asigurare şi siguranţa unei soluţii optime.
ROMASIG are ca principală preocupare calitatea serviciilor oferite clienţilor săi, încercând să îi ajute să aleaga solutia optima în ceea ce priveşte orice tip de asigurare.Numarul clientilor ROMASIG care au apelat la serviciile de consultanta si brokeraj in asigurari a depasit 35000.

ROMASIG Broker de Asigurare
Tel. 0215-534651
Fax. 0251-597211
http://www.romasig.ro

Comunicate GECAD Group :

  • Bucuresti - 18 ianuarie 2006

    GECAD ePayment, integrator de soluţii pentru comerţ electronic, anunţă astăzi fuzionarea cu GECAD Cvantage, companie-soră din cadrul Grupului GECAD specializată în furnizarea de servicii de tip [...]     comunicatul de presa

  • Bucuresti - 23 decembrie 2005

    Nu aveţi timp să faceţi un drum până la o companie de asigurări dar nici nu vă doriţi ca noul an să înceapă cu o amendă? Atunci, tastaţi la calculatorul de pe birou adresa www.portaldeasigurari.ro.     comunicatul de presa

  • Bucuresti - 12 decembrie 2005

    GECAD Software, companie membră a Grupului GECAD lansează astăzi proiectul High-Tech Business Incubator. După cum arată şi numele, proiectul este dedicat firmelor de high-tech, cu accent însă pe [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei GECAD Group.