Asigurare RCA pe Internet

BUCURESTI - 23 decembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Nu aveţi timp să faceţi un drum până la o companie de asigurări dar nici nu vă doriţi ca noul an să înceapă cu o amendă? Atunci, tastaţi la calculatorul de pe birou adresa www.portaldeasigurari.ro.

Asigurare RCA pe Internet

Începând de astăzi, asigurarea de răspundere civilă auto poate fi contractată pe acest portal şi plătită online, cu cardul, în condiţii de maximă siguranţă. Portalul este operat de compania de brokeraj în domeniul asigurărilor ROMASIG. Operaţiunile de plată cu cardul sunt procesate şi supravegheate împotriva tentativelor de fraudă de către compania românească GECAD ePayment, membră a Grupului GECAD, grup cu experienţă de peste 10 ani în comerţ electronic.

„Suntem încântaţi că am reuşit într-un timp foarte scurt să punem la dispoziţia posesorilor români de autovehicule o nouă şi comodă modalitate de încheiere şi achitare a contractului pentru asigurare RCA. Estimăm că, în următoarea lună, cel puţin 2000 de utilizatori vor alege să îşi încheie asigurarea prin intermediul acestui portal”, spune Cristian Badea, CEO la GECAD ePayment.

Pentru plata online a asigurării RCA pe www.portaldeasigurari.ro trebuie parcurşi doar câţiva paşi. Daţi click pe prima pagină, pe calculatorul RCA online, completaţi câmpurile solicitate şi apăsaţi butonul „Calculează”. O nouă pagină vă va afişa opţiunile de asigurare pe care le aveţi de la diverse companii din domeniu. Completaţi datele ce trebuie trecute pe poliţa de asigurare iar apoi plătiţi online.

„Am dorit să oferim clienţilor noştri o modalitate rapidă şi eficientă pentru încheierea unei asigurări RCA. Mai mult, consider că piaţa asigurărilor din România este capabilă să adopte soluţii inteligente pentru confortul asiguraţilor. Succes prin Atitudine este emblema noastră de acţiune prin care ROMASIG împreună cu GECAD ePayment a implementat soluţia de plăţi online în domeniul asigurărilor”, a precizat Mihai Mehedinţu, Preşedinte Grupul ROMASIG.

ePayment a fost lansată pe piaţa autohtonă pe 15 iulie 2004 iar de atunci la sistemul ePayment au aderat peste 250 de comercianţi web. Lunar, pe site-urile acestora se efectuează peste 4500 de tranzacţii. În prezent ePayment procesează comenzi cu plata prin card bancar (VISA, MasterCard, Diners, JCB, AMEX), transfer bancar, plata la livrare, microplăţi (SMS şi DTMF) şi BRD-Mobilis, fiind singura soluţie completă pentru e-commerce de pe piaţa românească.
Compania şi-a lansat serviciile şi pe piaţa internaţională în urmă cu câteva luni, sub brandul Avangate.

Despre GECAD Group

Despre ePayment:
ePayment este o soluţie de plăţi online şi comerţ electronic produsă de compania GECAD ePayment International, membră a grupului GECAD. ePayment se adresează în principal mediului de business sau, cu alte cuvinte, tuturor celor care doresc să vândă online şi are ca scop principal realizarea unui sistem sigur de plăţi online pentru consumatorii individuali. Sistemul are implicaţii directe asupra întregului comerţ electronic românesc întrucât asigură atât comercianţilor cât şi consumatorilor individuali mai multă siguranţă şi confort în desfăşurarea tranzacţiilor pe Internet, atât prin carduri bancare cât si prin alte metode populare de plată online.
_________________________________________
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
GECAD ePayment International
http://www.epayment.ro/comert-electronic/

***
Despre Grupul GECAD
GECAD a fost înfiinţat în 1992 iar, după 12 ani de dezvoltare continuă şi vânzarea tehnolologiei sale antivirus companiei Microsoft în 2003, s-a transformat într-un grup high-tech cu puternice valenţe inovative. Grupul GECAD desfăşoară acum operaţiuni, prin intermediul companiilor din cadrul său, în domenii precum mail serverele, soluţiile eCommerce, serviciile de tip call-center, serviciile de securitate IT, dar şi incubarea de afaceri high-tech şi dezvoltarea de noi tehnologii software.
PR & Communication Manager – Iuliana Butuc-Cerchez
Tel.: 021.303.20.50
Fax: 021.303.20.51
iuliana.cerchez@gecad.com

***
Despre ROMASIG
Înfiinţată în anul 1999, compania ROMASIG este primul broker de asigurări din Oltenia autorizat de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor prin decizia nr. 6 din data de 17 octombrie 2001, conform Legii nr. 32 din 2000 privind societăţile de asigurare şi supraveghere a asigurărilor. ROMASIG este marcă înregistrată a companiei ROMASIG BROKER DE ASIGURARE srl Craiova la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, având numele protejat pentru asigurări, afaceri financiare, telecomunicaţii, menţinere de site-uri pe internet.
ROMASIG este o companie de consultanţa şi brokeraj care pune la dispoziţie oferta celor mai importante societaţi de asigurari, fiind autorizată să negocieze pentru clienţii săi toate formele de asigurări obligatorii, asigurări facultative şi asigurări de viaţă prevăzute de legislaţia română.
Independenţa faţă de societăţile de asigurări ne permite să le oferim tuturor clienţilor noştri o analiză comparativă a condiţiilor de asigurare, a primelor de asigurare şi siguranţa unei soluţii optime.
ROMASIG are ca principală preocupare calitatea serviciilor oferite clienţilor săi, încercând să îi ajute să aleaga solutia optima în ceea ce priveşte orice tip de asigurare.Numarul clientilor ROMASIG care au apelat la serviciile de consultanta si brokeraj in asigurari a depasit 35000.

ROMASIG Broker de Asigurare
Tel. 0215-534651
Fax. 0251-597211
http://www.romasig.ro

Iuliana Butuc-Cerchez
Tel: 303 20 50
Fax: 303 20 51
info@epayment.ro