Securitate IT la un nou nivel

BUCURESTI - 9 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Compania GECAD NET, membră a Grupului GECAD, îşi va orienta strategia de afaceri tot mai mult către furnizarea de tehnologii de securitate IT şi consultanţă în securitatea IT, anunţă Gabriela Mechea, noul director general al firmei.

Securitate IT la un nou nivel

Divizia de servicii de securitate IT a GECAD NET a început deja să capete o pondere tot mai mare în întreaga activitate a companiei. În plus, ultimele evaluări ale mediului de securitate IT au indicat existenţa unor oportunităţi de business ce vor ajuta compania să îşi sporească în ritm accelerat cota de piaţă în acest domeniu.
În prezent, GECAD NET oferă consultanţă în domeniul securităţii IT sub forma unor servicii profesionale ce respectă toate standardele internaţionale din domeniu. “Ne bazăm competitivitatea în acest sector pe o echipă de consultanţi profesionişti, cu certificări şi atestate internaţionale, gata oricând să facă faţă celor mai complexe provocări pe care companiile le-ar putea ridica în domeniul securităţii informatice”, spune Bogdan Olteanu, CIO la GECAD NET.
„În scurt timp, compania va lansa o nouă tehnologie IT, inedită pentru piaţa românească. Aceasta va îngloba atât servicii cât şi produse software şi va permite securizarea, monitorizarea, prelucrarea datelor şi generarea de informaţii privind securitatea reţelelor”, anunţă Gabriela Mechea.
Prin abordarea unei strategii axate tot mai mult pe securitatea informatică, vânzarea de licenţe pentru produse software nu mai constituie o prioritate de business pentru GECAD NET, ea devenind parte a unei soluţii complexe bazate în special pe servicii.
Experienţa de peste 10 ani pe care specialiştii GECAD NET o au în domeniul tehnologiilor de tip CAD (proiectare asistată de computer) au permis creşterea acestei direcţii de business şi formarea unei divizii de sine stătătoare în cadrul companiei. Această divizie se va ocupa numai cu vânzarea de produse CAD, precum şi cu furnizarea de servicii şi consultanţă în acelaşi domeniu.
Întreaga abordare de business se înscrie în obiectivul companiei GECAD NET de a deveni în scurt timp unul dintre cei mai profesionişti şi inovatori jucători de pe piaţa regională de securitate informatică.

Despre GECAD Group

Despre GECAD NET:
GECAD NET furnizează servicii IT şi soluţii integrate de ultimă generaţie atât pentru siguranţa informatică a organizaţiilor, cât şi pentru crearea de infrastructuri informatice performante, indiferent de mărimea sau complexitatea lor. GECAD NET este parte a Grupului GECAD, grup cu experienţă de 12 ani în industria IT românească.
_________________________________________
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
GECAD NET – Your IT Security Partner
www.gecadnet.ro

Despre Grupul GECAD
GECAD a fost înfiinţat în 1992 iar, după 12 ani de dezvoltare continuă şi vânzarea tehnolologiei sale antivirus companiei Microsoft în 2003, s-a transformat într-un grup high-tech cu puternice valenţe inovative. Grupul GECAD desfăşoară acum operaţiuni, prin intermediul companiilor din cadrul său, în domenii precum soluţiile eCommerce, serviciile de tip call-center, serviciile de securitate IT, dar şi incubarea de afaceri high-tech şi dezvoltarea de noi tehnologii software. www.gecad.com

PR & Communication Coordinator – Iuliana Butuc-Cerchez
Tel./Fax: 021.321.78.03