E-țigara: binecuvântare sau blestem?

BUCURESTI - 12 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Stiinta / Cercetare

În ultima vreme numărul atacurilor împotriva fumătorilor de ţigări electronice a crescut semnificativ. Ca și actor principal pe piață, Green Smoke se angajează a informa corect consumatorii și a risipi concepțiile greșite. În acest scop, dorim să rezumăm pe scurt miturile și superstițiile legate de e-fumat.

E-țigara: binecuvântare sau blestem?

 

Fumatul e-țigării a apărut pe piață ca o alternativă a fumatului tradițional. Scopul său a fost de a sprijini dependenții de țigară și de a asigura o mai bună calitate, dar și o experiență mai bogată a fumatului pe de o parte, iar pe de alta, de a reduce efectele negative și nocive ale fumatului tradiţional. Pe lângă țigările electronice Green Smoke, putem găsi și alte branduri, care oferă aceeași alternativă a fumatului.

 

După nenumărate cercetări, s-a dovedit că țigara tradițională conține mii de substanțe nocive, în afara nicotinei, care este prezentă și în țigara electronică. În plus, prin utilizarea unor astfel de dispozitive, în vaporii creaţi nu s-au detectat materiale toxice, așa că fumătorii nu mai trebuie să țină cont de ceva negativ. Prin urmare, tot mai multe persoane schimbă fumatul tradiţional cu țigara electronică (aceste motive merită un studiu separat). Printre alte lucruri, este foarte important ca funcționarea și efectele lor, respectiv acțiunea de regularizare să fie cunoscute de cât mai multe persoane.

 

Experiența fumatului poate fi rezolvată fără a dăuna mediului – nu se produce scrum, nu există mucuri de țigară și fumatul pasiv. În plus, experiențele adverse (miros neplăcut, respirație urât mirositoare etc.) pot fi eliminate. Mai mult decât atât, clienții își pot reduce cheltuielile şi, din moment ce nu necesită aprindere, nu există pericol de incendiu. Din acest motiv, țigara electronică poate fi savurată aproape oriunde, mai ales în locurile unde fumatul este interzis prin lege.

 

Răspândirea e-țigării ar putea avea ca efect o societate mai responsabilă, mai ecologică și tolerantă. În prezent, singurul obstacol pentru realizarea acestor lucruri este difuzarea informațiilor incomplete sau greșite, respectiv publicarea și transmiterea lor necorespunzătoare. Pentru mai multe informații cu privire la articolul de mai sus, precum și utilizarea e-țigării, vizitați site-ul nostru: http://green-smoke.com.ro .

Despre Green Smoke

Țigară Electronică Green Smoke
+40 31 630 00 70
http://www.green-smoke.com.ro/ Site-ul oficial Green Smoke®
Fumați oriunde și oricând doriți!