3.500 de bebelusi premiati de Ursuletul Nestle, la BABY EXPO !

BUCURESTI - 7 septembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

BABY EXPO impreuna cu Nestle Romania au lansat in anul 2006, prima Competitie a Bebelusilor care merg de-a busilea. Pe parcusul celor 6 ani, la fiecare Editie BABY EXPO, bebelusii au aratat tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI!

3.500 de bebelusi premiati de Ursuletul Nestle, la BABY EXPO !

Si pentru ca acest eveniment a devenit o traditie la BABY EXPO, joi 20 septembrie, Ursuletul Nestle da startul la o noua competitie la care pot participa bebelusii care merg de-a busilea, dar si cei care abia invata. Invitam parintii sa-si incrie bebelusii la Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea. Inscrierea se face direct pe site-ul www.babyexpo.ro. Parintele fiecarui bebelus participant beneficiaza de o invitatie BABY EXPO, care ii permite accesul gratuit la expozitie.

Competitia se desfasoara zilele de 20-21-22-23 Septembrie in intervalul orar 11.00-12.00.

Castigatorul competitie este acel bebelus care parcurge cel mai repede, de-a busilea pista de la un capat la celalalt.

 

La incheierea competitiei cei mici impreuna cu parintii lor sunt invitati La Ursuletul Albastru - Restaurantul Bebelusilor din cadrul Salonului BABY EXPO. Aici Nestlé ii asteapta pe cei mici cu preparate delicioase, pentru o alimentatie echilibrata si sanatoasa !

La BABY EXPO, parintii gasesc o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, gradinite etc.

Invitam parintii la BABY EXPO, de Joi, 20 Septembrie pana Duminica, 23 Septembrie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro si www.facebook.com/babyexporomania

 

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania !

 

Despre General Expo

Lansat in anul 2002, BABY EXPO este prima expozitie din Romania dedicata nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti. Orice isi doreste un parinte pentru copilul sau, daca s-a inventat, Exista si la BABY EXPO.
De 10 ani, BABY EXPO continua traditia de a prezenta in premiera pe piata din Romania, noi produse si servicii dedicate Bebelusilor si viitoarelor Mamici.
In spatele BABY EXPO se afla parinti, suflete, munca, pasiune si emotii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/3-500-de-bebelusi-premiati-de-ursuletul-nestle-la-baby-expo