BABY Education, salonul ofertelor educationale destinate copiilor pana in 8 ani

BUCURESTI - 4 septembrie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Educatia copilului este o provocare pentru orice parinte. Incepand cu varsta de 2 ani, copiii devin foarte activi, fac progrese remarcabile din punct de vedere fizic, intelectual si emotional. De aceea este important ca parintii sa puna accentul pe educatia celor mici si sa le ofere posibilitatea sa evolueze.

BABY Education se desfasoara in zilele de 25-26-27-28 Septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, in cadrul salonului BABY EXPO.

BABY Education, salonul ofertelor educationale destinate copiilor pana in 8 ani

BABY Education este salonul care reuneste ofertele educationale de cursuri de limbi straine, actorie, muzica, dans, pictura, activitati recreative, softuri educationale si ofertele gradinitelor private.

BABY Education vine in intampinarea parintilor oferindu-le posibilitatea sa se informeze si sa aleaga programele educativ-distractive potrivite varstei copilului lor.

Salonul se imparte in 3 sectiuni : standurile pentru prezentarea ofertelor educationale, spatiul dedicat atelierelor si activitatilor pentru copii si podiumul pentru desfasurarea concursurilor, demonstratiilor sportive, spectacolelor de teatru, magie etc.

Pentru a descoperi toate noutatile pe care le pregatim, invitam parintii si copii la BABY Education de Joi 25 Septembrie, pana Duminica 28 Septembrie, zilnic intre orele 10:00 si 19:00, iar Duminica pana la ora 16:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Informatii suplimentare pe : www.facebook.com/BabyEducationRomania si www.babyexpo.ro/b