BABY EXPO vine la Cluj-Napoca !

BUCURESTI - 8 mai 2006

Comunicat tip General in Social

BABY EXPO, Salonul dedicat nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si Tinerilor Parinti se desfasoara in zilele de 26-27-28 Mai, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

BABY EXPO vine la Cluj-Napoca !

La BABY EXPO Cluj-Napoca participa peste 50 de companii care prezinta cele mai moderne produse si servicii pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici : jocuri si jucarii, produse de puericultura, articole de imbracaminte si incaltaminte, produse alimentare, produse de igiena, cosmetice, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, vestimentatie pentru gravide, edituri, gradinite, societati bancare si de asigurari, organizator botez si petreceri pentru copii etc.

Pe copii ii asteapta o multime de surprize :
● Spatiu de joaca cu tobogane, casute, balansoare, leagane si tablite magnetice unde copiii se pot juca alaturi de prietenii lor
● Amprenta de ciocolata - Bebelusii vor picta cu degetelele si isi vor lasa amprentele manutelor in ciocolata, intrand automat in competitia pentru premiile-surpriza
● Circuitul de masinute electrice unde copiii sunt invitati sa invete prin joc regulile de baza ale circulatiei, conducand masinute electrice Peg-Perego sub indrumarea unui agent de circulatie. Evenimentul este realizat cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane
● Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea - Ursuletul Nestle ii premiaza pe toti bebelusii participanti.
● Spectacole, cantece si dansuri sustinute de peste 500 de copii din gradinite - cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Cluj
● Concursuri si tombole, clovni si mascote, baloane de sapun, face painting … Ursuletul Nestle, clovni, mascotele Mini si Max ii vor distra pe copii in fiecare zi si se vor juca impreuna cu ei !
● Lansare muzicala R O G V A I V a albumului 'JUCARII - vol. I'

Pentru ca vizita la BABY EXPO sa fie cat mai placuta si relaxanta, pentru copii si parinti am pregatit o gama larga de servicii : spatiu de joaca CHICCO ● spatiu de gustare Nestlé ● picturi pe fata cu Star Party ● spatiu de schimb scutece Pampers ● masajul bebelusului by Mustela ● spatiu de relaxare Izvorul Alb ● spatiu de creatie Casuta cu Jucarii

Viitoarele Mamici sunt intampinate la BABY EXPO cu cadouri. In plus aici descopera ultimele tendinte in moda pentru gravide, afla mai multe despre celebrarea nasterii, primesc informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a bebelusului si pot participa la Marea Tombola a Gravidelor.

La standul de Siguranta Auto, taticii vor descoperi gama completa de fotolii auto adaptate varstei copiilor lor, vor participa la demonstratii practice de montaj/demontaj a fotoliilor auto pe bancheta masinii si vor viziona filme care prezinta riscurile nefolosirii fotoliilor auto pentru copii. Fiecare parinte va primi gratuit primul Ghid de Siguranta Auto, oferit de Lyada Euro partener oficial al Sigurantei Auto la salonul BABY EXPO.

BABY EXPO sustine “Un Bebe, un Arbore”, un proiect ecologic initiat de Domnul Primar Emil Boc, prin care la nasterea unui copil se planteaza un arbore. Astfel “Un Bebe, un Arbore” este un angajament ecologic prin care se doreste asigurarea copiilor de azi si generatiilor viitoare un mediu mai curat.

Va asteptam de Vineri, 26 Mai pana Duminica, 28 Mai, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

Intrarea la expozitie costa 3 lei (30.000 lei vechi) pentru parinti, este gratuita pentru copii si ofera posibilitatea de a participa la Marea Tombola unde se castiga o multime de premii.

Haideti alaturi de noi sa petreceti 3 zile de neuitat la BABY EXPO !

Despre General Expo

BABY EXPO, Salonul dedicat nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si Tinerilor Parinti se desfasoara in zilele de 26-27-28 Mai, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.
Darco Azarmanèche
General Expo
021.331.78.45
darco@babyexpo.ro
darco@babyexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/baby-expo-vine-la-cluj-napoca