Comunicate General Expo

General Expo

Compania General Expo a emis 119 comunicate de presa

 • In premiera - SIGURANTA AUTO COPII la BABY EXPO

  Siguranta Auto Copii la BABY EXPO, Editia de Toamna 2019

  BUCURESTI - 23 septembrie 2019

  In zilele de 27-28-29 Septembrie, specialistii de la Academia Titi Aur impreuna cu Centrul de Siguranta Auto Copii, ofera parintilor consiliere in privinta alegerii scaunului auto potrivit pentru masina si varsta copilului, ii invata cum sa instaleze scaunul auto si cum sa il intretina, astfel incat acesta sa functioneze optim pe toata perioada de utilizare. De asemnea parintii pot afla ce accesorii sunt recomandate pentru fiecare tip de scaun auto.    comunicatul de presa

 • Toamna Copiii si Parintii isi dau intalnire la BABY EXPO

  BABY EXPO - Targ pentru Mamici si Bebelusi

  BUCURESTI - 23 septembrie 2019

  27-28-29 Septembrie, Sala Polivalenta Bucuresti - Cel mai Cool eveniment dedicat viitoarelor Mamici si Parintilor cu Copii cu varste intre 0 si 5 ani.
  Esti Mamica sau te pregatesti sa devii ? Iti doresti tot ce e mai bun pentru Copilul tau ?
  Atunci BABY EXPO este destinatia ta !
  Aici gasesti cele mai in voga produse, menite sa-ti usureze viata de parinte si sa ofere confort copilului tau.
  Ai posibilitatea sa testezi, sa primesti consiliere in alegerea produsului potrivit si sa beneficiezi de oferte speciale pe perioada celor 3 zile ale evenimentului.
      comunicatul de presa

 • Producătorii şi Antreprenorii Români vă dau întâlnire la BABY EXPO / 27-29 Septembrie Sala Polivalentă Bucureşti

  Producatorii Romani va dau intalnire la BABY EXPO

  BUCURESTI - 17 septembrie 2019

  Timp de 3 zile la BABY EXPO sărbătorim producătorii şi prestatarii de servicii Români, aducându-i în atenţia voastră. Vă invităm să-i cunoaşteţi şi să descoperiţi produsele pe care le realizează şi serviicile pe care le oferă. Aveţi posibilitatea să testaţi, să primiţi consiliere în alegerea produsului potrivit şi să beneficiati de oferte speciale pe perioada celor 3 zile ale evenimentului.
      comunicatul de presa

 • Joi 16 Mai incepe BABY EXPO, cel mai Cool eveniment dedicat viitoarelor Mamici si Parintilor cu Copii cu varste intre 0-5

  BABY EXPO 2019

  BUCURESTI - 8 mai 2019

  Esti Mamica sau te pregatesti sa devii ? Iti doresti tot ce e mai bun pentru Copilul tau ?
  Atunci BABY EXPO este destinatia ta !
      comunicatul de presa

 • BABY EXPO sustine si promoveaza Brandurile Creative si Proiectele Romanesti !

  BABY EXPO / Branduri Creative, Proiecte Romanesti

  BUCURESTI - 4 aprilie 2019

  De 17 ani, BABY EXPO continua traditia de a prezenta in premiera pe piata din Romania, cele mai in voga produse, menite sa usureze viata de parinte si sa ofere confort copilului : articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, vestimentatie pentru gravide, centre medicale, pachete recoltare celule stem, asigurari, produse hand-made.
  Peste 200 de branduri din industria produselor si serviciilor pentru copii sunt reunite la BABY EXPO.    comunicatul de presa

 • Produse inedite, oferte speciale si concursuri atractive la BABY EXPO, Editia 51 de Toamna !

  BABY EXPO, Editia 51 de Toamna

  BUCURESTI - 18 septembrie 2018

  Sfarsitul lui Septembrie ne aduce unul dintre cele mai cool evenimente dedicate viitoarelor Mamici si Parintilor cu Copii cu varste intre 0 si 5 ani : BABY EXPO - Editia 51 de Toamna !

  Astfel, in zilele de 27-28-29-30 Septembrie, va propunem sa va eliberati agenda si sa faceti o vizita la Sala Polivalenta din Bucuresti. 4 zile savuroase, garnisite cu discounturi, premii, concursuri, multa veselie si zambete.
      comunicatul de presa