GENERAL EXPO LANSEAZA ado expo, PRIMA EXPOZITIE DIN ROMANIA DEDICATA GENERATIEI 15-25 ANI

BUCURESTI - 14 aprilie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Se pregateste prima expozitie din Romania dedicata tinerilor cu vartsa intre 15 si 25, ani

GENERAL EXPO LANSEAZA ado expo, PRIMA EXPOZITIE DIN ROMANIA DEDICATA GENERATIEI 15-25 ANI

ado expo este prima expozitie din Romania dedicata Generatiei 15-25 ani si se va desfasura la Sala Polivalenta din Bucuresti in perioada 4-6 Iunie 2004. Sunt asteptati peste 15.000 de tineri !

„ Ideea organizarii acestui eveniment porneste de la faptul ca tinerii sunt un public greu de sedus prin intermediul publicitatii traditionale. Studiile realizate arata ca acestia sunt mult mai receptivi atunci cand participa la un eveniment live in cadrul caruia interactioneaza fata in fata cu un produs sau un brand. Tinerii din Romania reprezinta un potential real de crestere a pietei de consum si de aceea este important sa fie atrasi si fidelizati catre o marca. ado expo permite crearea unei relatii personalizate cu tinerii care sunt prescriptori pentru prietenii si parintii lor ”, declara Darco Azarmaneche, Director General.

ado expo este o expozitie activa si interactiva unde tinerii descopera si testeaza produsele si serviciile companiilor prezente intr-o maniera ludica si pedagogica, iesind din decorul obisnuit al magazinelor. Tinerii evadeaza din rutina zilnica, sunt mult mai relaxati, mai receptivi la produsele si serviciile prezentate.

„ Asteptam la ado expo, la intalnirea cu Generatia 15-25 ani, companii care activeaza in urmatoarele domenii : alimentatie, moda & frumusete, igiena & sanatate, educatie & cariera, IT&C, sport, divertisment, turism & agrement, servicii bancare, moto, si altele ” precizeaza Darco Azarmaneche.

General Expo a creat un nou concept pe piata organizarii de expozitii din Romania, expozitii care urmaresc in primul rand educarea consumatorului. Companiile care participa la acest tip de evenimente realizeaza un adevarat marketing de dialog cu consumatorul final. Ca si referinta, mentionam BABY EXPO - www.babyexpo.ro - salonul dedicat nou-nascutului, copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti.

Despre General Expo

4-5-6 Iunie 2004, zilnic intre orele 11.00 si 19.00 - Sala Polivalenta Bucuresti
General Expo
Tel.: 021-331.78.45
office@generalexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/general-expo-lanseaza-ado-expoprima-expozitie-din-romaniadedicata-generatiei-15-25-ani