Incepe BABY EXPO, sarbatoarea copiilor intre 0-5 ani !

BUCURESTI - 19 septembrie 2005

Comunicat tip General in Social

BABY EXPO, Salonul dedicat nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si Tinerilor Parinti a ajuns la editia a 5-a si se va desfasura in perioada 23-24-25 Septembrie, intre orele 10.00 si 19.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Incepe BABY EXPO, sarbatoarea copiilor intre 0-5 ani !

La BABY EXPO peste 125 de companii prezinta cele mai moderne produse si servicii pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici : jocuri si jucarii, articole de imbracaminte si incaltaminte, produse alimentare, produse de igiena, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, vestimentatie pentru gravide, baby-sitting, centre medicale, gradinite, societati de asigurari, electrocasnice, auto etc.

Pe copii ii asteapta o multime de surprize :
- Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea,
- Circuitul de masinute electrice unde copiii sunt invitati sa invete prin joc regulile de baza ale circulatiei, eveniment realizat cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane,
- Concurs : « Zambiti, va rog ! » la care cei mici sunt fotografiati si cei mai expresivi pot deveni vedete,
- Spatiu de joaca unde copiii se pot juca alaturi de prietenii lor. Ii asteapta tobogane, casute, balansoare, leagane, tablite magnetice,
- Minimax intreaba, copiii raspund ! – Daca cei mici stiu sa raspunda la intrebari simple despre serialele lor preferate, atunci vor putea castiga super-cadouri !
- Spectacole, demonstratii sportive, cantece si dansuri, concursuri si tombole, clovni si mascote, jocuri gonflabile si baloane de sapun, face painting …

Pentru ca vizita la BABY EXPO sa fie cat mai placuta si relaxanta, organizatorul pune la dispozitia parintilor si copiilor o gama completa de servicii : spatiu pentru schimbat scutece, spatiu de alaptare la san, spatiu de gustare, punct de masurare a tensiunii si greutatii, punct de prim ajutor, spatiu foto, spatiu de joaca si spatiu de relaxare.

BABY EXPO este un salon educativ ! Timp de 3 zile parintii pot participa la Clubul Parintilor la seminarii interactive sustinute de catre specialisti in pediatrie, psihologie, nutritie, sanatate, educatie etc.

La BABY EXPO se lanseaza Programul de Siguranta Auto. Parintii vor primi primul Ghid de Siguranta Auto si vor avea posibilitatea sa participe la demonstratii de montaj/demontaj a fotoliilor auto si sa vizioneze filme de crash test.

Viitoarele Mamici sunt intampinate la BABY EXPO cu cadouri. In plus aici descopera ultimele tendinte in moda pentru gravide, afla mai multe despre celebrarea nasterii si pot primi informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a bebelusului !

Intrarea la expozitie costa 5 lei noi (50.000 lei vechi) pentru parinti si este gratuita pentru copii, oferind posibilitatea castigarii de premii in cadrul tombolei organizate pentru toti vizitatorii.
Parcare gratuita.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro

Despre General Expo

Intrarea la expozitie costa 5 lei noi (50.000 lei vechi) pentru parinti si este gratuita pentru copii, oferind posibilitatea castigarii de premii in cadrul tombolei organizate pentru toti vizitatorii.
Parcare gratuita.
General Expo
021.331.78.45

news@babyexpo.ro