Lansare de senzatiela BABY EXPO : Prima camera de bebelusi dotata cu inteligenta proprie!

BUCURESTI - 21 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Tehnologie

Gama Smart Nursery Motorola a fost premiata ca cea mai revolutionara inovatie destinata ingrijirii bebelusilor la Salonul Kids Und Jugend din Koln in septembrie 2016.
Motorola Baby Romania va invita cu mic cu mare la BABY EXPO, de Joi 22 Septembrie pana Duminica 25 Septembrie, la Sala Polivalenta, sa testati dispozitivele inteligente Motorola din gama Smart Nursery.

Cum functioneaza?

Simplu: gama Smart Nursery ajuta parintii mileniului 3 sa controleze de la distanta tot ceea ce se petrece in camera bebelusului,  zi sau noapte.

Umidificatoare, Proiectoare, Cantare Digitale si Camere IP inteligente, cu transmisie Wi Fi  monitorizeaza  si controleaza activ camera celui mic.

Cu ajutorul oricarui smartphone, tablete sau laptop, parintii pot porni umidificatorul inteligent Motorola in cazul in care umiditatea din camera este scazuta. Tot de la distanta, medicul pediatru poate sa afle daca bebelusul ia corect in greutate,  sau daca somnul celui mic este odihnitor.

Si pentru ca toate dispozitivele Motorola  Baby sunt destinate atat bebelusilor, cat si parintilor, cantarul inteligent Wi Fi Motorola, o va ajuta pe mamica ce vrea sa isi recapete silueta dinaintea nasterii sa afle exact cum evolueaza dieta aleasa.

Gama Smart Nursery Motorola a fost premiata ca cea mai revolutionara inovatie destinata ingrijirii bebelusilor la Salonul Kids Und Jugend  din Koln in septembrie 2016.

Cum ne gasiti : intrati la BABY EXPO si primul stand ce il vedeti in fata, A04 este standul Motorola! Nu aveti cum sa ne ratati!

Despre General Expo

Lansat in anul 2002, BABY EXPO este prima expozitie din Romania dedicata nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti.
Orice isi doreste un parinte pentru copilul sau, daca s-a inventat, exista si la BABY EXPO.
De 12 ani, BABY EXPO continua traditia de a prezenta in premiera pe piata din Romania noi produse si servicii dedicate Bebelusilor si viitoarelor Mamici.