Lansare scutece PUFIES la BABY EXPO !

BUCURESTI - 20 mai 2010

Comunicat tip General in Social

Ficosota Sintez lanseaza la BABY EXPO scutecele Pufies si invita parintii sa se inscrie la Tombola unde au sansa sa castige unul din cele 3 premii constand in scutece Pufies pe 3 luni pentru bebelusul lor. Inscrierile se realizeaza direct pe site-ul www.babyexpo.ro

Lansare scutece PUFIES la BABY EXPO !

BABY EXPO salonul dedicat nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti se desfasoara in zilele de 27-28-29-30 Mai la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Principalul avantaj al scutecelor Pufies este ca pastreaza pielea bebelusului mai uscata pentru o perioada mai indelungata. Acest lucru se datoreaza faptului ca scutecele absorb o cantitate mare de lichide intr-un timp scurt, iar stratul fin si delicat de la suprafata, impreuna cu stratul exterior, lasa pielea sa respire cu usurinta.

Scutecele Pufies au urechi elastice laterale foarte flexibile, ceea ce ofera confort superior bebelusului. In plus, benzile de arici ale scutecelor Pufies sunt rezistente la dezlipiri si lipiri multiple.

Peste toate acestea se adauga si design-ul foarte atractiv, atat pentru mame, cat si pentru bebelusi, precum si functionalitatea ambalajului prevazut cu un maner pentru a fi transportat mai usor.

Scutecele Pufies au 4 marimi in functie de greutatea si varsta bebelusului: Mini (Welcome Baby), Midi (Play Day), Maxi (Play Day) si Junior (Sure Steps).

La BABY EXPO, parintii gasesc o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, gradinite etc.

Invitam parintii la BABY EXPO, de Joi, 27 Mai pana Duminica, 30 Mai, zilnic intre orele 10.00 si 19.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro


Despre General Expo

Organizator - General Expo
021.331.78.45
0745.20.30.50

info@babyexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/lansare-scutece-pufies-la-baby-expo