Lansari senzationale la BABY EXPO, 20-23 Noiembrie !

BUCURESTI - 10 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

BABY EXPO vine cu noi surprize pentru Parintii cu copii intre 0-5 ani si viitoare Mamici, in zilele de 20-21-22-23 Noiembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.
In avanpremiera va dezvaluim cateva din lansarile de la aceasta editie :

Lansari senzationale la BABY EXPO, 20-23 Noiembrie !

- Primul robot pentru bebelusi Baby Space, care se deplaseaza printr-o balansare hazlie acompaniata de luminite, sunete si chicoteli simpatice
- Hamace braziliene si cele mai la moda port-bebe-uri esarfa aduse direct din Brazilia
- Biscuit, cel mai haios si mai simpatic catelus de plus care isi misca capul, urechile, clipeste, da din coada, se ridica in doua labute si latra cand vrea sa se joace
- Din Franta sosesc suplimentele alimentare Enfants BIO pentru copii mai sanatosi, mai energici, masinutele cu pedale cu un look retro, noile scutece ecologice si din America periutele de dinti cu design nemaiintalnit
- Papagalul Squawkers McCaw care vorbeste, canta, danseaza si invata cuvinte noi
- Scaunul de masina Aerologic dotat cu sistemul Flex Confort, un sistem unic pe piata mondiala care asigura o circulare a aerului sub sezutul copilului reducand transpiratia sezutului si a coapselor
- Cea mai sofisticata aparitie feminina Femisapien, prima femeie robot care canta, converseaza, iar cand aude muzica isi misca soldurile, mainile si incepe sa fredoneze.
- Landoul auto Baby-Safe Sleeper noua solutie de transport a copilului in autovehicul, premiat in 2008 pentru inovatie in siguranta copilului.
- Masinuta sport Turbo Touch care vibreaza, accelereaza cand o atingi, saluta si claxoneaza, papusi care merg, canta, plang sau rad
- Balansoarul Electronic Sweet Peace, singurul leagan care imita toate modurile de leganare ale mamei
- Cainele-robot RS Wrex the Dawg, capabil sa execute trucuri : da laba, o face pe mortul, danseaza si face pozne
- Primul sistem educational TV pentru bebelusi Smile Baby, prin care acestia descopera si exploreaza lucruri noi
- Braduti din care ninge continuu si care canta melodii traditionale pentru sarbatori

Si asta e doar inceputul. Cele peste 160 de companii prezente la BABY EXPO asteapta parintii cu o oferta variata de jocuri si jucarii, carti si CD-uri educative, imbracaminte si incaltaminte, articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, mobilier si decoratiuni, articole de petrecere, produse alimentare si de igiena, cosmetice, vestimentatie pentru gravide, aparatura foto. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de baby-sitting, de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, centre medicale, gradinite, auto etc.

Invitam parintii la BABY EXPO, de Joi, 20 Noiembrie pana Duminica, 23 Noiembrie, zilnic intre orele 10.00 si 18.00, iar Duminica pana la ora 16.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Intrarea la expozitie costa 8 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.
Pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora !

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro

Despre General Expo

Organizatorul salonului este General Expo

Daniela Azarmanèche