Lansari senzationale la JUNIOR EXPO !

BUCURESTI - 9 septembrie 2009

Comunicat tip General in Social

In zilele de 11-12-13 Septembrie parintii sunt invitati la JUNIOR EXPO, cel mai mare eveniment pentru copii intre 6-12 ani care se desfasoara la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Lansari senzationale la JUNIOR EXPO !

Printre noutatile de la aceasta editie :
- ATELIER PLAYMAT 4 IN 1, medaliat cu argint la Salonul de inventie din Viena, Geneva si Nuremberg. PLAYMAT este un aparat pentru fabricarea modelelor, conceput pentru tinerii pasionati de lucrul individual. PLAYMAT este o scula reala, insa in ciuda functiilor ei de taiere, gaurire, polizare si strung este o jucarie.
- Ghiozdane Ergonomice si Ortopedice MODAN – 2 in 1
- ROBOBOA - sarpele prietenos care adora distractia - poti sa faci din el cea mai inteligenta lampa de birou, cea mai zgomotoasa alarma de desteptare, cel mai silentios paznic pentru casa ta, cel mai simpatic echipament disco, cel mai hoinar tanculet, cel mai atent prieten robot extraterestru, cel mai ...
- Trotinetele Micro, o noua moda pentru copiii sportivi !
- Kit experimente - Monstrii microscopici – Copilul se transforma intr-un mic detectiv si descopera, de exemplu, de ce praful este asa de inspaimantator si periculos.
- TEIFOC - caramizi adevarate si ciment. Copii pot construi o gradina sau un parc englezesc, o casuta sau un castel. Produs recomadat pentru intreaga familie.
- Arta Nisipului – Un joc nou, distractiv, care dezvolta imaginatia si rabdarea copilului. Realizarea de tablouri din nisip.
- The Wave – nou, spectaculos is trendy, pentru toate varstele, sportivi sau doar amatori de distractii
- Masinuta si motociclete de colectie Street Fire Bburago si Moto Bburago
- Rechizite scolare BUSQUETS

La JUNIOR EXPO parintii pot gasi tot ce-i trebuie copilului pentru inceperea scolii : carti, manuale scolare, rechizite, uniforme, soft-uri educationale, echipament sportiv, imbracaminte, incaltaminte, jocuri si jucarii. Programele extrascolare, activitatile sportive si artistice completeaza oferta propunand parintilor cele mai bune solutii pentru petrecerea timpului liber al copilului.

Invitam parintii si copiii la JUNIOR EXPO de Vineri, 11 Septembrie pana Duminica, 13 Septembrie, zilnic intre orele 10.00-19.00, Duminica pana la ora 17.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Intrarea la expozitie costa 5 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.
Pe baza biletului de intrare se participa la Tombola JUNIOR EXPO.

Informatii suplimentare pe : www.juniorexpo.ro

Despre General Expo

Organizator - General Expo

Daniela Azarmaneche
021.331.78.45
0745.20.30.50

info@juniorexpo.ro