Noutati estivale la BABY EXPO

BUCURESTI - 18 mai 2009

Comunicat tip General in Social

BABY EXPO, salonul dedicat bebelusilor, copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor mamici isi continua traditia de 7 ani si prezinta in avantpremiera pe piata din Romania noutatile pentru sezonul estival. BABY EXPO, Editia 15 de Vara isi deschide portile in zilele de 21-22-23-24 Mai la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Noutati estivale la BABY EXPO

Printre noutatile de la aceasta editie :
● Costumele de inot Active Skins noutatea absoluta a sezonului estival - cu ajutorul acestui costum copiii pot inota fara sa mai aiba nevoie de colac, deoarece are o vesta de inot incorporata.
● Masuta - gradina vorbitoare - centru de activitate bilingv (engleza-franceza) cu multe jocuri amuzante care ajuta copilul sa invete cuvinte in cele 2 limbi.
● Masinuta primii pasi 'Baby Jogging' ajuta copilul sa faca primii pasi in siguranta. Fiecare pas facut de copil este insotit de lumini si melodii.
● Animale din plus interactive - mangaiate pe cap sau leganate in brate, reactioneaza ca puii adevarati de animale : clipesc din ochi, deschid gura si mormaie. Sunt prietenii ideali de joaca.
● Paturica multifunctionala Wallaboo Wrapper este o petala mare cu mai multe intrebuintari : husa in scaunul auto, paturica pentru tarc, pled in portbebe.
● TinkerBell, micuta zana neastamparata poate zbura. Cu ajutorul telecomenzii tip floare, special conceputa pentru mainile micute, e usor sa o conduci in aer.
● Inaltator 'Kaboost' care poate ridica orice model de scaun cu patru picioare
● Fotoliu auto cu sistem 'Clik & Safe' care indica prin fiecare semnal de clic daca s-a executat o prindere in centuri a copilului, sigura si stabila.
● Termometrul de baie octopus va ajuta sa verificati temperatura apei si a incaperii, are forma unei caracatite care pluteste pe apa si este amuzant.
● Heavenfresh Intelli-Pro - cel mai complet sistem de purificare a aerului pentru casa si familie.
● Scaunul de masa 3sixti poate fi rotit 360 de grade in 6 pozitii diferite in jurul piciorului sau dotat cu sistem cu piston !
● Scaun alaptare TUTTI BAMBINI, papusi de portelan, roboti zburatori si multe alte noutati pe care va invitam sa le descoperiti la BABY EXPO.

Salonul Gradinitelor - un eveniment educativ si interactiv
La Salonul Gradintelor parintii descopera oferta educationala a gradinitelor particulare si au posibilitatea sa aleaga gradinita potrivita pentru copiii lor. In cursul zilei de Sambata 23 Mai, incepand cu ora 15.00 parintii sunt invitati la seminarii specializate in educarea si dezvoltarea copilului prescolar, sustinute de cadre didactice si psihologi. Eveniment organizat cu sprijinul Gradinite.com

Ferma Animalelor
Copiii sunt invitati sa faca cunostinta cu poneii, caprele, iezii si viteii de la Ferma Animalelor.
Timp de 4 zile, pe platoul din fata intrarii la BABY EXPO, va fi amenajata o mini-ferma unde cei mici vor petrece clipe de neuitat in compania animalelor.

Invitam parintii la BABY EXPO, de Joi, 21 Mai pana Duminica, 24 Mai, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, iar Duminica pana la ora 16.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Intrarea la expozitie costa 8 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.
Pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora !

Despre General Expo

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro

Daniela Azarmaneche
General Expo
021.331.78.45
0745.20.30.50info@babyexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/noutati-estivale-la-baby-expo