Piticii Sportivi - Cea mai atractiva Intrecere Sportiva pentru copii intre 14 si 36 luni !

BUCURESTI - 18 februarie 2009

Comunicat tip General in Social

BABY EXPO isi deschide portile in zilele de 26-27-28 Februarie – 01 Martie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Una din noutatile acestei editii este lansarea evenimentulului Piticii Sportivi, realizat impreuna cu Nestle Romania.

Piticii Sportivi - Cea mai atractiva Intrecere Sportiva pentru copii intre 14 si 36 luni !

Activitatea fizica inceputa la varste fragede stimuleaza cresterea copilului, ii canalizeaza energia, dezvolta motricitatea si capacitatea de comunicare.

Mesajul pe care dorim sa-l transmitem parintilor este :
Faceti sport impreuna ! Un copil activ este un copil sanatos !

In fiecare zi la ora 13.00, Ursuletul Nestle da startul in concurs !

Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor cei mici vor avea de parcurs 4 probe : Catarare, Echilibru, Coborare si de-a Rostogolul !

Inscrierile se fac pe site-ul www.babyexpo.ro

Toti cei 100 de Pitici participanti sunt premiati de Ursuletul Nestle.

La incheierea concursului cei mici impreuna cu parintii lor sunt invitati La Ursuletul Albastru - Restaurantul Bebelusilor din cadrul Salonului BABY EXPO.
Aici Nestle ii asteapta pe cei mici cu preparate delicioase !

La BABY EXPO, parintii gasesc gasesc o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, centre medicale, gradinite etc.

Va asteptam la BABY EXPO, de Joi, 26 Februarie pana Duminica, 01 Martie, zilnic intre orele 10.00 si 18.00, iar Duminica pana la ora 16.00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro


Despre General Expo

Organizatorul salonului BABY EXPO este General Expo SRL.
Darco Azarmaneche
021.331.78.45
0745.20.30.50

info@babyexpo.ro