Piticii Sportivi - Cea mai atractiva Intrecere Sportiva pentru copii intre 14 si 36 luni !

BUCURESTI - 21 februarie 2010

Comunicat tip General in Social

Activitatea fizica inceputa la varste fragede stimuleaza cresterea copilului, ii canalizeaza energia, dezvolta motricitatea si capacitatea de comunicare. La BABY EXPO in zilele de 25-26-27-28 Februarie se da startul la concursuri.

Piticii Sportivi - Cea mai atractiva Intrecere Sportiva pentru copii intre 14 si 36 luni !

In fiecare zi la ora 13.00, Ursuletul Nestle invita parintii cu copii intre 14 si 36 de luni sa participe la cea mai atractiva Intrecere Sportiva.

Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor cei mici vor avea de parcurs 4 probe : Catarare, Echilibru, Coborare si de-a Rostogolul !

Toti copiii participanti sunt premiati de Ursuletul Nestle.

La incheierea concursului cei mici impreuna cu parintii lor sunt invitati La Ursuletul Albastru - Restaurantul Bebelusilor din cadrul Salonului BABY EXPO.
Aici Nestle ii asteapta pe cei mici cu preparate delicioase !

La BABY EXPO, parintii gasesc o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, gradinite etc.

Invitam parintii la BABY EXPO, de Joi, 25 Februarie pana Duminica, 28 Februarie, zilnic intre orele 10.00 si 18.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.Despre General Expo

General Expo
Daniela Azarmaneche
021.331.78.45
0745.20.30.50

info@babyexpo.ro