Primul Test Drive de carucioare la BABY EXPO !

BUCURESTI - 23 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Graco by Tibal Prodomain invita parintii la BABY EXPO in zilele de 25-26-27-28 Februarie - Sala Polivalenta Bucuresti, la cel mai antrenant eveniment : primul Test Drive de carucioare ! Cei mai talentati piloti bebelusi, insotiti de copilotii lor parinti sau bunici sunt asteptati sa testeze performantele modele de carucioare Graco Symbio Drive.

Primul Test Drive de carucioare la BABY EXPO !

Expertii TIBAL vor face demonstratii de montare, demontare, mers pe teren accidentat, oprire in rampa folosind caruciorul Graco Symbio Drive si vor oferi parintilor sfaturi competente despre cum sa aleaga caruciorul potrivit in functie de bugetul alocat, tipul locuintei (la curte sau la bloc), dimensiunile portbagajului masinii si varsta copilului.
Dupa demonstratie echipele sunt invitate la CONCURS : cea mai rapida echipa care monteaza/ demonteaza scaunul sport si landoul va castiga un premiu oferit de www.erfi.ro.
Toti participantii la concurs vor fi premiati cu cupoane de reducere de 10% pe www.erfi.ro

Inscrierile se fac la standul Angelcare&NScessity&Graco by Tibal, numar stand B.25, iar evenimentul se desfasoara in sala D, la etaj.

Symbio Drive, cel mai nou model de carucior al cunoscutei marci Graco din Statele Unite ale Americii este o adevarata minune a tehnicii si design-ului si devine firesc alegerea oricarui parinte modern.

BABY EXPO invita parintii de Joi, 25 Februarie pana Duminica, 28 Februarie, zilnic intre orele 10.00 si 18.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro

Despre General Expo

General Expo
Daniela Azarmaneche
021.331.78.45
0745.20.30.50

info@babyexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/primul-test-drive-de-carucioare-la-baby-expo