Producătorii şi Antreprenorii Români vă dau întâlnire la BABY EXPO / 27-29 Septembrie Sala Polivalentă Bucureşti

BUCURESTI - 17 septembrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Social

Live site

Timp de 3 zile la BABY EXPO sărbătorim producătorii şi prestatarii de servicii Români, aducându-i în atenţia voastră. Vă invităm să-i cunoaşteţi şi să descoperiţi produsele pe care le realizează şi serviicile pe care le oferă. Aveţi posibilitatea să testaţi, să primiţi consiliere în alegerea produsului potrivit şi să beneficiati de oferte speciale pe perioada celor 3 zile ale evenimentului.

Producatorii Romani va dau intalnire la BABY EXPO

Producatorii Romani va dau intalnire la BABY EXPO

Noi susţinem Producătorii și Antrepenorii Români, deoarece credem cu tărie în puterea tradiției și considerăm calitatea cel mai bun ingredient în fabricarea succesului.

Cum poți sprijini și tu producătorii Români ?

Desigur, cel mai mare sprijin este atunci când alegi produse sau servicii Românești. Vino la BABY EXPO şi cumpără produsele Made in Romania.

Poți distribui acest articol pe rețelele de socializare, să audă și prietenii tăi de el.

Hai să ajutăm împreună Producătorii Români !

Descoperă aici lista producătorilor şi antreprenorilor prezenţi la BABY EXPO : www.babyexpo.ro/b/index.php?op=branduri_romanesti

Expoziţia BABY EXPO este deschisă de Vineri 27 până Duminică 29 Septembrie, zilnic între orele 10:00 şi 19:00, iar Duminică pâna la ora 18:00.

Preţul biletului este de 15 Lei. Intrarea este gratuită pentru copii şi persoane cu dizabilităţi. Pe baza biletului sau invitaţiei se participă la Tombola BABY EXPO.

Vizitatorii beneficiază de parcare gratuită.

www.babyexpo.ro

Despre General Expo

Lansat in anul 2002, BABY EXPO este prima expozitie din Romania dedicata nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti.
Orice isi doreste un parinte pentru copilul sau, daca s-a inventat, exista si la BABY EXPO.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/producatorii-si-antreprenorii-romani-va-dau-intalnire-la-baby-expo-27-29-septembrie-sala-polivalenta-bucuresti