Salonul Gradinitelor la BABY EXPO !

BUCURESTI - 18 mai 2009

Comunicat tip General in Social

Editia de vara a Salonului BABY EXPO isi deschide portile in zilele de 21-22-23-24 Mai la Sala Polivalenta din Bucuresti. Una din noutatile acestei editii este lansarea Salonului Gradinitelor, organizat in parteneriat cu Gradinite.com. Dorim sa venim in intampinarea asteptarilor parintilor si sa ii ajutam in luarea unei decizii importante : alegerea gradinitei potrivite pentru copiii lor.

Salonul Gradinitelor la BABY EXPO !

La Salonul Gradinitelor parintii descopera ofertele educationale ale gradinitelor particulare din Bucuresti si participa la seminarii specializate in educarea si dezvoltarea copilului prescolar, sustinute de cadre didactice si psihologi.

Si asta nu este tot. La BABY EXPO, parintii gasesc o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari etc.

Va asteptam la BABY EXPO, de Joi, 21 Mai pana Duminica, 24 Mai, zilnic intre orele 10.00 si 19.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Despre General Expo

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro si www.gradinte.com
Daniela Azarmaneche
General Expo
021.331.78.45
0745.20.30.50

info@babyexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/salonul-gradinitelor-la-baby-expo