Sarbatoreste cu noi la BABY EXPO Cluj-Napoca !

Cluj-Napoca - 16 mai 2006

Comunicat tip General in Social

Toti parintii cu copii sunt invitati in zilele de 26-27-28 Mai la BABY EXPO Cluj-Napoca, la Sala Sporturilor Horia Demian, la cea mai mare sarbatoare a copiilor intre 0-5 ani !

Sarbatoreste cu noi la BABY EXPO Cluj-Napoca !

Pe copii ii asteapta o multime de surprize :

- Spatiu de creatie Casuta cu Jucarii - La “Casuta Cu Jucarii” exista o lume aparte unde magia jocului se intalneste cu placerea de a cunoaste, un spatiu unde copiii cunosc insufletirea fiecarui joc.

- Circuitul de masinute electrice Peg-Pérego - copiii sunt invitati sa-si demonstreze calitatile de conducator auto pe un circuit special amenajat.
Aici copiii, sub indrumarea unui agent de circulatie din cadrul Brigazii de Politie Rutiera, invata prin joc regulile de baza ale circulatiei si primesc primul lor Permis de conducere. Circuitul de masinute Peg-Perego este deschis zilnic intre orele 10.00-19.00.

- Amprenta de ciocolata - Bebelusii vor picta cu degetelele si isi vor lasa amprentele manutelor in ciocolata, intrand automat in competitia pentru premiile-surpriza.

- Lansare muzicala R O G V A I V in premiera la BABY EXPO. Lansarea albumului 'JUCARII - vol. I' va avea loc sambata 27 Mai la ora 16.30. CD-ul contine 16 cantecele pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani, impreuna cu negativele lor. Interpretarea apartine actorilor : Afrodita Androne, Adriana Dragut, Nathalie Gheorghiu, Eduard Jighirgiu si cantautoarei Raluca Andrei.

- Buna dispozitie la Castelul Piticilor
Animatorii de la Castelul Piticilor ii antreneaza pe copii in diverse concursuri si jocuri distractive cu premii. Personajele hazlii de la Castel vor confectiona impreuna cu copiii obiecte decorative pentru acasa si le vor inmana acestora cadouri surpriza.

- Spatiu de joaca cu tobogane, casute, balansoare, leagane si tablite magnetice unde copiii se pot juca alaturi de prietenii lor.

- Canta si danseaza cu Miruna – Invitam copii sa asculte si sa invete cantecul preferat 'Bau-Bau', 'Vine Vine Primavara' sau 'Carnavalul' pe www.babyexpo.ro/cj
si sa vina la BABY EXPO, duminica 28 Mai la ora 12.00 sa-l cante impreuna cu Miruna. Multe premii surpriza pentru copii.

- Face-painting cu Star Party - Picturile pe fata si clownii distractivi aduc zambet si culoare pe chipul copiilor, transformandu-i in personaje indragite.

- Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea - la BABY EXPO bebelusii arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea. Ursuletul Nestle ii premiaza pe toti bebelusii participanti. Inscrierile la competitie continua pana la data de 14 Mai 2006.

- Spectacole, cantece si dansuri sustinute de peste 600 de copii din gradinitele din Cluj-Napoca - cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Cluj

- Parada de moda cu costume de carnaval sustinuta de copii pentru copii

- Concursuri si tombole, clovni si mascote, baloane de sapun … Ursuletul Nestlé, mascotele Mini si Max ii vor distra pe copii in fiecare zi si se vor juca impreuna cu ei !

Mai multe despre BABY EXPO pe www.babyexpo.ro

Despre General Expo

Sarbatoreste cu noi la BABY EXPO Cluj-Napoca !
General Expo
Darco Azarmanèche
021.331.78.45
darco@babyexpo.ro
darco@babyexpo.ro