Se deschide BABY EXPO, salonul dedicat Bebelusilor !

BUCURESTI - 15 septembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Astepti un bebelus sau ai copii intre 0 si 5 ani ? Te asteptam in perioada 24-25-26 Septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, la editia 3 a Salonului BABY EXPO dedicat nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti.

Se deschide BABY EXPO, salonul dedicat Bebelusilor !

Orice iti doresti pentru copilul tau, daca s-a inventat si exista, este la BABY EXPO : articole pentru nou-nascuti, parafarmaceutice, puericultura mica si mare, alimentatie, vestimentatie pentru gravide, imbracaminte si incaltaminte, jocuri si jucarii, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, cosmetice, igiena, sanatate, carti, gradinite, baby-sitting, asigurari si banci, etc.
Peste 85 de companii te asteapta !

BABY EXPO este mai mult decat un salon obisnuit, este un salon educativ unde poti participa la multe seminarii ce se vor desfasura in Clubul Parintilor si vei avea ocazia de a discuta cu specialisti in pediatrie, psihologie, nutritie, sanatate, educatie si puericultura.

Pentru ca vizita pe salon sa fie cat mai placuta, organizatorul pune la dispozitia ta o gama completa de servicii : cabinet medical, spatiu de schimb scutece, spatiu de joaca, spatiu de gustare pentru copii, spatiu de creatie, cinema Minimax, salon de frizerie, spatiu de relaxare pentru parinti etc.

Noutatile de anul acesta : concursul BABY Star si editia speciala : ANUL GRAVIDEI !
Pentru detalii conecteaza-te acum pe www.babyexpo.ro

Despre General Expo

BABY EXPO, editia 3
Salonului dedicat nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti
24-25-26 Septembrie 2004
Zilnic intre 10.00 si 19.00
Sala Polivalenta din Bucuresti
General Expo
Darco Azarman├Ęche
director general
office@generalexpo.ro