Se lanseaza JUNIOR EXPO !

BUCURESTI - 22 aprilie 2008

Comunicat tip General in Social

JUNIOR EXPO, Salonul dedicat Copiilor intre 6-12 ani si Parintilor isi deschide portile in zilele de 23-24-25 Mai la Sala Polivalenta din Bucuresti. Parintii gasesc aici solutii, idei si sfaturi pentru a-si ajuta copiii sa paseasca cu succes intr-un nou univers : pregatirea pentru scoala si primii ani de scoala.

Se lanseaza JUNIOR EXPO !

Succesul Salonului BABY EXPO – www.babyexpo.ro, care pana in prezent a fost vizitat de peste 200.000 de parinti cu copii intre 0-5 ani si viitoare mamici si faptul ca exista o cerere crescanda si o oferta din ce in ce mai variata pe piata produselor adresate segmentului 6-12 ani ne-au determinat sa cream Salonul JUNIOR EXPO !

La JUNIOR EXPO participa peste 80 de producatori, importatori si prestatari de servicii care se adreseaza segmentului de piata pentru copii cu varsta intre 6-12 ani :

- Scoala si Educatie - carti, reviste, rechizite, cursuri de limbi straine, scoli private, after-school
- Viata cotidiana - alimentatie, produse cosmetice si de igiena, imbracaminte, incaltaminte si accesorii, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului
- Sport, Timp liber si Vacanta - cluburi sportive si de dans, echipament sportiv, sportul mintii (sah, scrabble, etc.), muzica, tabere scolare, agentii de turism, organizatori de petreceri, agentii de modeling
- Jocuri, Jucarii si Activitati Creative - jocuri de societate, jocuri logice, jocuri video si multimedia, arta teatrala, pictura, origami, modelaj
- Sanatate - OTC-uri, suplimente nutritive, centre medicale, farmacii
- IT & Multimedia - echipament informatic, soft-uri educationale, foto, telefonie mobila, gadget-uri
- Diverse - banci si asigurari, electrocasnice, auto

3 zile de sarbatoare pentru copii si parinti !

Concursuri de creatie si educationale, curse in saci, lectii de dans, demonstratii de karate, balet, gimnastica, spectacole, parada de moda, concursul Miss&Mister Junior, personaje din basme, mascote, teatru de papusi, fotografii, baloane si multe alte surprize.

Si asta nu e tot !

La JUNIOR Club copiii impreuna cu parintii construiesc si modeleaza, se intalnesc cu robotii, fac experimente, invata sa gateasca sanatos, participa la jocuri de societate, descopera lumea dinozaurilor si ciufulitorul electric, participa la concursul de crocodili din pufuleti ....

Tot aici specialisti in educatie, psihologie, nutritie vin in intampinarea parintilor pentru a le raspunde la intrebari si pentru a le oferi solutii in dezvoltarea unei relatii armonioase cu copilul.

Invitam parintii si copiii la JUNIOR EXPO, de Vineri 23 Mai pana Duminica, 25 Mai, zilnic intre orele 10.00 si 20.00, iar Duminica pana la ora 18.00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Despre General Expo

Organizatorul Salonului este General Expo
Darco Azarmanèche
General Expo
021.331.78.45
0745.20.30.50

info@juniorexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/se-lanseaza-junior-expo