Spatiu de Schimb Scutece Bella Romania la BABY EXPO !

BUCURESTI - 19 februarie 2010

Comunicat tip General in Social

Timp de 4 zile la BABY EXPO, Happy scuteceste parintii de griji !
Editia de Primavara a Salonului BABY EXPO se desfasoara in zilele de 25-26-27-28 Februarie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Spatiu de Schimb Scutece Bella Romania la BABY EXPO !

La Spatiul de Schimb Scutece, Bella Romania pune la dispozitia parintilor tot ceea ce este necesar pentru a schimba scutecul bebelusului. Nu doar bebelusul va fi in centrul atentiei. Aici parintii primesc informatii utile legate de igiena celui mic.

Spatiul de Schimb Scutece se afla in noua sala deschisa la etaj, Sala D.

Scutecele Happy fac parte din categoria scutecelor premium, iar produsele cosmetice Bella Baby Delfi sunt perfecte pentru ingrijirea delicata a bebelusului.

La BABY EXPO, parintii gasesc o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, gradinite etc.

Invitam parintii la BABY EXPO, de Joi, 25 Februarie pana Duminica, 28 Februarie, zilnic intre orele 10.00 si 18.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Despre General Expo

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro
Daniela Azarmaneche
General Expo
021.331.78.45
0745.20.30.50


info@babyexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/spatiu-de-schimb-scutece-bella-romania-la-baby-expo