TUCOR lanseaza colectia de moda pentru copii OSKAR'S la BABY EXPO !

BUCURESTI - 8 martie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Compania TUCOR, designer si exportator de mobilier pentru copii sub marca inregistrata TUCOR, a semnat un contract de asociere cu Asociatia germana a firmelor specializate in articole destinate copiilor, devenind reprezentantul acestei Asociatii in Romania.

TUCOR lanseaza  colectia de moda pentru copii OSKAR'S la BABY EXPO !

Urmare acestui fapt au fost concesionate firmei TUCOR, licentele de distributie exclusiva in Romania pentru mai multe marci germane din domeniu, cum ar fi : Carucioare ESPRIT, Colectia de moda pentru copii OSKAR'S si multe alte produse, care vor fi distribuite engros magazinelor specializate pentru copii, in curs de formare si dezvoltare in prezent, in mai multe orase din tara.

Aceste produse vor fi prezentate in premiera in Romania la BABY EXPO.

Alte noutati, exclusive in Romania, care vor fi prezentate cu aceasta ocazie : Produs multifunctional Olita Dr.Bebe - Belgia, Bureti mediteraneeni naturali pentru igiena si desigur ultimele creatii TUCOR, mobilier destinat copiilor.

Va asteptam la standul B.02.

Despre General Expo

.
General Expo
Darco Azarmaneche