www.alimentatiecopii.ro lansat la BABY EXPO

BUCURESTI - 23 mai 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

La BABY EXPO, editia de Vara, care se desfasoara la Sala Polivalenta Bucuresti, specialistii www.alimentatiecopii.ro propun Vineri, 27 mai ora 17:00, in sala D (etaj 1), workshop-ul “Invata sa faci din orice o poveste pe gustul copilului tau!”. Psihologii Manuela Tiron si Monica Andrici vor ajuta parintii sa identifice noi metode de a relationa cu bebe, chiar si in cele mai dificile momente. Pornind de la modul in care a fost creata “Povestea Doamnei Mar”, pe care o va citi invitata speciala Bianca Brad, fiecare parinte isi va putea regasi resusele creative ale eu-lui copil, atat de inhibat de provocarile vietii cotidiene moderne.

www.alimentatiecopii.ro lansat la BABY EXPO

“Toata lumea poate sa spuna povesti, dar prinsi in vraja vietii de zi cu zi ne-am decuplat de la acel copil din interiorul nostru, care are nevoie sa se joace, sa fie absorbit de transa actiunii dintr-o poveste. In relatia mama copil povestea este un instrument de educare nedidacticist prin care ii poti arata micutului, care sunt consecintele diverselor actiuni si alegeri.” spune Manuela Tiron psiholog practicant de psihoterapie - psihodrama moreniana. Specialistii www.alimentatiecopii.ro ofera parintilor acest gen de solutii creative pentru tot felul de probleme cu care se confrunta la diverse varste ale copiilor.

www.alimentatiecopii.ro este locul unde parintii care isi pun intrebari pot gasi raspunsuri, iar cei care au ajuns deja la niste concluzii despre rolul de parinte, pot impartasi sfaturi bune celorlalti. Daca esti constient de faptul ca tot ceea ce-i oferi copilului tau, pregateste viitorul adult din el, pentru o viata sanatoasa si fericita, inseamna ca mereu iti vei pune intrebari si vei avea nevoie de prieteni bine informati cu care sa te sfatuiesti in cele mai firesti dileme ale vietii de familie.
Site-ul www.alimentatiecopii.ro propune informatii utile pentru viitoarea mama, articole cu noutati despre modul in care poti ajuta un copil sa se dezvolte sanatos, retete alimentare sanatoase si usor de facut pentru diverse categorii de varsta (pentru mamici si copii de la 0-18 ani), retete sanatoase de slabit si ingrasat (pentru adolescenti), sfatul specialistului personalizat si concursuri creative.

Despre General Expo

www.alimentatiecopii.ro
Monica Popescu – PR Manager
Mobil: 0726240494

contact@alimentatiecopii.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/www-alimentatiecopii-ro-lansat-la-baby-expo