Atelierul lui Mos Craciun se deschide la iLUX.ro

BUCURESTI - 12 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoarea din an, dar si cea care necesita cele mai multe pregatiri, o atentie speciala si timp, motiv pentru care iLUX.ro a deschis deja portile “Atelierului lui Mos Craciun” unde cadourile care trebuie puse sub brad sunt o prioritate.

Atelierul lui Mos Craciun s-a deschis la iLUX.ro

Atelierul lui Mos Craciun s-a deschis la iLUX.ro

 Cadoul de Craciun trebuie sa redea spiritul Craciunului si sa-i aduca o bucurie destinatarului.  

Irina Radu

iLUX.ro sustine ideea ca cele mai frumoase cadouri de Craciun difera fata de darurile care se ofera la ziua de nastere sau onomastica. Cadoul de Craciun se dosebeste prin trei caracteristici esentiale carora li se acorda o atentie deosebita in “Atelierul lui Mos Craciun”: ambalajul de sarbatoare, bucuria pe care o produce si surpriza dulce fara de care Craciunul si-ar pierde din farmec.

Vine Craciunul, iar compromisul nu este un cuvant pe care iLUX sa il aiba in vocabular. Cadoul de Craciun trebuie sa redea spiritul Craciunului, sa aiba culorile si simbolurile Craciunului, dar mai ales sa fie original si vesel. Toate cadourile de Craciun care pleaca de la iLUX respecta aceste standarde.

Traditia Craciunului spune ca pe langa daruri sa mai fie strecurate in fiecare pachetel bomboane sau prajiturele. De aceea si iLUX le face o surpriza dulce celor care cumpara cadouri in valoare de minim 200 de lei, o cutie cu bomboane de ciocolata care aminteste de bunatatile copilariei, intr-un ambalaj special de iarna.

iLUX.ro sustine ideea ca darul de Craciun trebuie sa-i aduca o bucurie destinatarului si ce poate anima mai mult decat iubirea celor dragi dovedita printr-un cadou inspirat ales in functie de preferintele, gusturile si visele lor?

Nu este chiar atat de usor sa daruiesti cadoul potrivit, dar iLUX si-a propus ca anul acesta sa-i ajute pe toti cei care le calca pragul sa aleaga cadoul pentru fiecare destinatar in parte gratie unui ghid complet al cadourilor de Craciun pus la dispozitia celor care intra pe blog sau pe site.

Ghidul cadourilor de Craciun atentioneaza ca femeile vor sa fie admirate, deci, pentru ele, darurile trebuie alese in functie de ceea ce-si doresc, de preferintele si gusturile lor, de caracterul estetic si emotional al obiectului. Cauti cadouri de Craciun pentru iubita sau sotie? Ai nimerit in locul ideal. iLUX iti propune mai multe idei de daruri cu care sa o induiosezi pe iubita ta. Separat vei gasi cadouri speciale atat pentru mama ta, cat si pentru sefa si colegele tale. Poti cauta cel mai frumos cadou de craciun pentru o femeie si in functie de zodia in care este nascuta sau tinand cont de varsta ei.

Ghidul cadourilor de Craciun semnaleaza ca barbatii vor sa mandreasca si sa se impuna, deci cadoul perfect pentru un domn trebuie sa fie practic, distractiv si masculin. Totusi cadourile se deosebesc intre ele in functie de destinatar. Daca darurile pentru sot sau iubit pot fi mai personale, atunci cand alegi cadouri de Craciun pentru sefi sau colegi, cel mai bine este sa alegi un cadou oficial. Tot in ghidul de cadouri gasiti indrumari pentru gasirea unui cadou de suflet pentru tata. Cadoul pentru un barbat poate fi ales si in functie de caracteristicile zodiei sale, dar si in functie de varsta.

Craciunul este sarbatoarea cea mai iubita de catre copii, dar cu putin efort, toti cei care primesc daruri in noaptea sfanta se pot bucura precum niste copii. iLUX a descoperit secretul cadoului de Craciun pe care il pune la punct in “Atelierul lui Mos Craciun” unde ii asteapta pe toti cei care vor sa ofere un cadou autentic de Craciun si care sa aduca o bucurie in sufletul destinatarului.

Despre General Promo

iLUX.ro este un magazin online de cadouri de lux personalizate; pe iLUX gasesti cadouri speciale pentru barbati, femei sau copii, potrivite ocaziei sau celui caruia vrei sa-i oferi un cadou. Alege personalizarea prin gravura a cadourilor si vei reusi sa oferi un cadou unic, un cadou care vorbeste in numele tau!