iLUX.ro ofera cadou un glob bar de birou la relansarea site-ului

BUCURESTI - 22 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un Bar Glob Pamantesc de Birou este miza concursului organizat de iLUX.ro, magazin online de cadouri de lux, cu prilejul relansarii site-ului pe 22 octombrie, data de la care livrarea devine gratuita la comenzile de peste 100 de lei, iar produsul cumparat poate fi schimbat gratuit prin serviciul Free Exchange.

Cu un strop de inspiratie, faci cadouri de senzatie

Cu un strop de inspiratie, faci cadouri de senzatie

Magazinul online de cadouri de lux, iLUX.ro si-a relansat azi site-ul pentru a aduce clientilor o serie de noi beneficii. Incepand cu 22 octombrie cei care cumpara cadouri de pe iLUX.ro beneficiaza mai usor de transport gratuit in urma modificarii valorii minime a comenzilor pentru care nu se plateste livrarea, de la 200 la 100 de lei. In plus, cumparatorii au posibilitatea de a schimba cadourile gratuit, multumita serviciului Free Exchange.

Pe langa beneficii pentru cumparatori, relansarea site-ului aduce o serie de surprize pentru fanii iLUX.ro. Intre 22 octombrie si 16 noiembrie, magazinul de cadouri lanseaza campania “O toamna de senzatie!” care aduce gratuit o umbrela pentru fiecare comanda in valoare de 200 de lei. Sub sloganul “Cu un strop de inspiratie, faci cadouri de senzatie!”, iLUX.ro promoveaza ideea cadoului inspirat care sa produca o bucurie. Schimbarea anotimpului poate alunga inspiratia celor care trebuie sa cumpere un cadou, motiv pentru care iLUX.ro ofera consiliere in materie de daruri prin idei de cadouri, sfaturi si o umbrela, pentru ca este neplacut sa cauti cadouri pe timp de ploaie.

Relansarea site-ului este un prilej de a le multumi tuturor celor care au vizitat magazinul online. Indiferent daca au cumparat un cadou sau doar au cautat inspiratie, amatorii de cadouri de senzatie sunt recompensati cu un Bar Glob Pamantesc de Birou pe care il poti castiga participand la concurs, pe blogul iLUX.

 

Faceti cunostinta cu iLUX.ro 

iLUX.ro este magazinul online de cadouri de lux care te ajuta sa faci din momentul oferirii unui cadou, un moment deosebit.

Pe iLUX se gasesc cadouri pentru barbati, cadouri pentru femei si copii, potrivite ocaziei sau sarbatoritului, cadouri care pot fi transformate in unicate prin serviciul de personalizare.

Oferirea cadoului perfect este o misiune cu mai multe etape pe care iLUX si-o asuma integral, printr-o serie de beneficii oferite clientului: consiliere, personalizare, cadouri unice de la branduri de lux, ambalarea gratuita a cadourilor, certificat de autenticitate de la producator, modalitate simpla de comanda, metode sigure de plata, livrare gratuita la comenzile peste 100 de lei, serviciul Free Exchange si returnare cadouri in 10 zile.  

iLUX.ro sustine ca un cadou este mai mult decat un obiect oferit din obligatie. Un cadou trebuie sa fie o surpriza atat prin continut, prin ambalaj, cat si prin modul in care este oferit. Pentru iLUX, cadoul este un mijloc de comunicare deoarece acesta transmite un mesaj si starneste o emotie.

iLUX.ro: Un cadou vorbeste despre tine, vorbeste in numele tau!

Despre General Promo

iLUX.ro este un magazin online de cadouri de lux personalizate; pe iLUX gasesti cadouri speciale pentru barbati, femei sau copii, potrivite ocaziei sau celui caruia vrei sa-i oferi un cadou. Alege personalizarea prin gravura a cadourilor si vei reusi sa oferi un cadou unic, un cadou care vorbeste in numele tau!