iLUX.ro vine cu surprize minunate dupa 3 ani de activitate

BUCURESTI - 3 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Social, Retail, Internet

iLUX da startul unei campanii de promovare a importantei surprizei pe care ar trebui sa o aduca orice cadou si pregateste surprize clientilor in toata luna iunie cand implineste 3 ani de activitate in lumea cadourilor.

cadoul perfect

cadoul perfect

 Cum este cadoul perfect? De vis, cochet, plus o surpriza la pachet! 

iLUX.ro

O surpriza in fiecare cadou este ideea dupa care care se ghideazaiLUX.ro, magazin online de cadouri de lux pentru barbati, femei si copii si care i-a inspirat sa organizeze o luna a surprizelor. In luna iunie, iLUX indeamna pe toata lumea sa incerce sa-l uimeasca pe sarbatorit pentru ca nimic nu e mai frumos si mai placut decat sa ti se faca o surpriza.

Campania “Cum este cadoul perfect? De vis, cochet, plus o surpriza la pachet!” derulata in iunie, cu ocazia implinirii a 3 ani de activitate, incearca sa prezinte o alta perspectiva asupra ideii de cadou. Desi orice dar este binevenit, in adancul sufletului, fiecare spera sa fie surprins, sa i se faca o bucurie neasteptata.

Ideea campaniei este ca nu e suficient sa gasesti cadoul potrivit. Un cadou pe care sarbatoritul se asteapta sa il primeasca, desi dorit, nu mai are niciun farmec. Cadoul de vis trebuie sa-i aduca sarbatoritului o bucurie fara precedent, statut pe care numai elementul surpriza i-l poate garanta.

Cel mai important rol al cadoului este sa aduca in prim plan elementul surpriza. Cum? Fie oferind cadoul atunci pe neasteptate sau printr-un scenariu, fie ambalandu-l intr-un mod inedit, fie strecurand inauntru un mesaj deosebit ori un cadou secundar, o surpriza.

Pentru ca cel mai convingator argument este exemplul personal, in luna iunie, iLUX face primul pas spre schimbare si pregateste cate o surpriza fiecarui client indiferent de valoare comenzii. Toti clientii care plaseaza in luna iunie o comanda pe iLUX.ro vor primi gratuit un cadou surpriza in pachet tocmai pentru a descoperi importanta unei surprize si bucuria pe care o aduce.

Prin aceasta initiativa iLUX incearca sa schimbe perceptia lumii asupra cadourilor. Cadoul perfect trebuie sa indeplineasca un vis pentru a raspunde unei dorinte, sa fie elegant si calitativ pentru a impresiona si sa implice o surpriza pentru a oferi o bucurie de neuitat: “Cum este cadoul perfect? De vis, cochet, plus o surpriza la pachet!

Despre General Promo

iLUX.ro este un magazin online de cadouri de lux personalizate; pe iLUX gasesti cadouri speciale pentru barbati, femei sau copii, potrivite ocaziei sau celui caruia vrei sa-i oferi un cadou. Alege personalizarea prin gravura a cadourilor si vei reusi sa oferi un cadou unic, un cadou care vorbeste in numele tau!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-promo/ilux-ro-vine-cu-surprize-minunate-dupa-3-ani-de-activitate