GENESYS Systems participa la Microsoft Cloud Days

BUCURESTI - 10 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Bucuresti, 10 Octombrie 2011. GENESYS Systems, unul dintre cei mai importanti furnizori de aplicatii software de business din Romania, participa la seria de evenimente pe tema Cloud Computing organizate de Microsoft in Romania. Evenimentele vor avea loc in cinci regiuni ale tarii in perioada 11 Octombrie – 4 Noiembrie. In cadrul celor cinci evenimente, GENESYS Systems va prezenta unul dintre studiile de caz despre implementarea solutiei Microsoft CRM Online – varianta Cloud a aplicatiei Dynamics CRM.

Seria de evenimente Microsoft Cloud Days este dedicata oportunitatilor oferite de solutiile livrate in Cloud, in termeni de  crestere a productivitatii, reducere de costuri si eficientizare a  proceselor de business. Evenimentele se desfasoara in perioada 11 octombrie – 4 noiembrie 2011 in Bucuresti si in patru orase din tara: Bucuresti (11 octombrie), Sibiu (19 octombrie), Cluj Napoca (21 octombrie), Iasi (26 octombrie) si Timisoara (4 noiembrie). Participantii la evenimente vor afla despre modul in care Office 365, Dynamics CRM Online, Windows Intune, Windows Azure si Private Cloud ajuta la optimizarea proceselor de business.

 

GENESYS Systems va prezenta un studiu de caz despre implementarea solutiei Microsoft CRM Online in cadrul companiei GSbet, subliniind impactul si beneficiile pe care aplicatia le are asupra business-ului, precum si valoarea adaugata pe care o compania o obtine prin adoptia solutiei Dynamics CRM livrata in Cloud. Prezentarea va include si un testimonial video, in care compania vorbeste despre modul in care utilizeaza solutia Microsoft CRM in cadrul organizatiei, in ceea ce priveste relatia cu clientii, calitatea serviciilor oferite si optimizarea proceselor interne de lucru.

 

Primul eveniment va avea loc marti, 11 octombrie, la Hotel Marriott din Bucuresti. Detaliile privind agenda si inregistrarea se gasesc pe pagina oficiala Microsoft Events (https://msevents.microsoft.com/cui/EventDetail.aspx?culture=ro-RO&EventID=1032493755&IO=OxwdpbANQTZDUeaNuv5iFw%3d%3d)

Despre GENESYS SYSTEMS

Despre GENESYS Systems (www.genesys4s.ro)

GENESYS Systems este partener Microsoft Dynamics CRM si Microsoft Dynamics CRM Online, detinand o experienta bogata in implementarea si proiectarea de solutii ce au la baza tehnologii Microsoft.

GENESYS Systems este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems si‐a dezvoltat competente deosebite in 4 directii strategice:

- Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM‐uri.
- Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C.
- Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere.
- Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys-systems/genesys-systems-participa-la-microsoft-cloud-days